Made in Italy

Bancă de grădină din aluminiu Made in Italy - Elrond

  • Made in Italy
  • Cod: ELROND2
Lei 8.251,77 Lei 10.314,68 -20%
Material Aluminiu
Timpii de livrare 1 săptămână
Lungime (cm) 106
Adâncime (cm) 61
Înălțime (cm) 83
Înălțimea scaunului (cm) 44

Banca de gradina din aluminiu fabricata in Italia.

Banca de exterior din aluminiu realizata integral in Italia . Element cu un design proaspat si contemporan si linii sinuoase , potrivit pentru orice tip de mediu exterior .

Banca face parte dintr-o colecție bazată pe utilizarea aluminiului tubular ca element conotativ. Colecția oferă libertate compozițională maximă, cu module care pot fi combinate după dorință în funcție de nevoi.

Finisaje disponibile :
  • alb
  • roz antic
  • grafit
Viadurini in Garden prezinta o colectie de produse outdoor cu un design inovator. Aceste produse întruchipează una dintre cele mai vechi arte care încă știe să împletească trecutul cu prezentul, o artă făcută din tehnică și înțelepciune, intuiție și cunoaștere a materialului și a potențialului acestuia.
Colecție care îmbină cu pricepere utilitatea , calitatea , frumusețea și designul , primitoare și captivantă în același timp. Produse dotate cu o mare functionalitate , fiabilitate in timp si rezistenta la agentii atmosferici .

NB : Banca este disponibila si in alte finisaje la cerere. Nu include perna de sezut, care poate fi obtinuta si la cerere in diverse finisaje.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată completând formularul corespunzător „Solicitați informații” .
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter