Made in Italy

Bancă tapițată cu bază de oțel și design modern minimal din MDF - Gardena

  • Made in Italy
  • Cod: GARDENA
Lei 11.714,16 Lei 14.642,71 -20%
Timpii de livrare 15 zile lucrătoare de la data comenzii
Structura materialului oțel și mdf
Lungime (cm) 179 cm
Adâncime (cm) 61 cm
Înălțime (cm) 81 cm

Bancă tapițată și tapițată cu design minimal modern, fabricată în Italia.

Această bancă interioară are un design unic și inimitabil, cu elemente geometrice și linii moi, care creează o imagine elegantă și originală.
Ideal pentru medii foarte spațioase sau săli de așteptare , este capabil să mobileze cu stil și să ofere un aer mai strălucitor sau minim în funcție de contextul în care este amplasat.

Caracteristici tehnice:
  • Structură: spătar și scaun tapițat disponibile în diferite finisaje, blat din MDF lăcuit alb mat, structură din oțel și finisaj cromat.
  • Picioare: tampoane de fetru.

Procesul de fabricație se desfășoară în deplină conformitate cu sustenabilitatea mediului prin selectarea de la bun început a unei părți mari a materiei prime reciclate.
În plus, calitatea produsului 100% Made in Italy cuprinde cu mândrie sistemele direcționale și de proiectare, precum și operaționale și de producție, pentru a garanta un produs ergonomic și o valoare.

Proiectarea unui scaun ergonomic necesită, de fapt, o cunoaștere aprofundată a caracteristicilor anatomo-fiziologice și psihologico-cognitive ale omului pentru a favoriza bunăstarea completă a lucrătorului.
Datorită cercetărilor continue și a inovațiilor tehnologice, se naște un scaun certificat de înaltă calitate , conceput în jurul omului și al mediului său de lucru.

NB: scaunul este personalizabil în tapițerie . Pentru a afla mai multe, contactați-ne completând formularul „Solicitați informații”.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter