Made in Italy

Baterie lavoar cu duș de mână cu 2 jeturi din alamă Fabricat în Italia - Croma

  • Made in Italy
  • Cod: CROMA
Lei 1.423,12 Lei 1.778,93 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie lavoar modernă cu duș de mână extensibil cu 2 jeturi din alamă Made in Italy.

Baterie pentru chiuvetă fabricată în Italia, fabricată din alamă cromată . Datorită canalului reglabil și dușului de mână cu 2 jeturi, funcționalitatea și designul se reunesc pentru a crea produsul perfect pentru o bucătărie cu un aspect modern și inovator, fără a neglija o utilizare extrem de simplă și practică.
Produsul asigură, de asemenea, o atenție sporită mediului, oferind 2 tipuri de cartușe proiectate și create tocmai pentru economisirea energiei. Primul se numește ECO și necesită butonul să aibă două poziții de deschidere. La primul bloc, veți obține un debit de apă redus cu 50%, în timp ce cu o deschidere mai largă, veți obține mai multă apă, permițându-vă astfel să reglați debitul în funcție de nevoile noastre, evitând risipa. Al doilea tip definit ES furnizează apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând astfel solicitarea de apă caldă către cazan, permițând astfel o economie de energie.

Opțiuni disponibile :
  • Cartuș ECO ;
  • Cartuș ES .

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Email Newsletter
Newsletter