Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese Bonaldo Fabricate în Italia

Mese și mese de cafea cu un design unic, dar nu numai scaune, scaune și panouri laterale moderne pentru a-ți amenaja casa

Începând cu 1936, când a început activitățile sale Bonaldo, până în prezent această companie italiană a creat, prin experimentare cu diferite materiale, obiecte care au fost în stare să stârnească emoții respectarea nevoilor unei lumi care este în continuă schimbare.

Cele trei cuvinte cheie care caracterizează colecția Bonaldo sunt creativitatea, inovație și nu în ultimul rând calitatea. Creativitatea este un element central al fiecărui produs realizat de această companie, abilitatea designerilor de a juca cu culoarea, lumina și umbrele, împreună cu mișcarea de forme dau viață elementelor de mobilier unice care vor face mediul în care ele sunt poziționate special și elegant. Câteva exemple care demonstrează aceste competențe sunt tabelele de colectare Hoolahoop le puteți găsi cu partea superioara a formă de marmură sau din sticlă gravată (Hulahoop gravat) sau dreptunghiulare plate realizate din lemn masiv de stejar sau nuc (Hulahoop nuc).

În ceea ce privește inovația , designerii caută întotdeauna cele mai bune și inovatoare materiale care le permit să ofere produse unice și de design publicului. Printre materialele folosite sunt: ​​marmura, protagonistul meselor de mese Medley, elementele centrale din ceramica si otel ale meselor de cafea Planet si Kadou si, in final, cristalul care, in combinatie cu lemnul din masa Greeney, va da o eleganta minunata zona de locuit.
În concluzie, calitatea superioară a tuturor produselor folosite este o necesitate în întreaga colecție Bonaldo, ele reprezintă o garanție a unui mobilier de design modern care vă va face casa unică și invidioasă!
Mesele Bonaldo sunt un mic bijuterie italiană care așteaptă să strălucească în camerele dvs. de zi.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri