Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Bottega Tifernate

La Bottega Artigiana Tifernate este specializată în reproducerea de opere de artă de frescă, pânză și masă.

Bottega Tifernate este un absolut unic în genul său , care sa născut în 1995 în Città di Castello în Umbria prin voința familiei Lazzari cu intenția expresă a „recrea exact un tablou pentru a comunica esența originalului.“ Această alegere este dictată de pasiunea familiei Lazzari pentru arta si vointa de fier pentru a redescoperi tradițiile picturale antice.

Din experiența și experimentele născute Pictografia - definit de Tifernate Bottega ca tehnica de reproducere cât mai exactă a întotdeauna (și cu o mulțime de „tehnica de brevet“) - care permite să recreeze orice operă de artă identică cu originalul.

Etapele tehnice includ studiul lucrărilor originale, atât în materiale și culori , iar ulterior „recreere“ de frescă exacte, lemn și pânză.

Pictografia inițial a început ca suport tehnic al patrimoniului cultural pentru a face față cu toate acele cazuri în care este necesară înlocuirea unei opere originale recreat.

Devine clar în curând că - în plus față de patrimoniul cultural, expozițiile, librăria muzeului - destinația ideală pentru lucrările de Tifernate Bottega este publicul general.

Pictografia face posibil să avem în dvs. reproduceri fidele proprii de origine (dar este simplist de a defini reproduceri!) Din cele mai mari lucrări ale maeștrilor Renașterii și „400 (Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Melozzo da Forli, Mantegna, Ilario din Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio) , precum și orice alte lucrări pe care doriți (Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, etc).

O rețea de profesioniști calificați din lumea artei se angajează să ofere publicului larg rezultatul experienței dobândite de Bottega Artigiana Tifernate.

Este , astfel încât să obțineți frescele ca ei nu au văzut (dacă nu este original!) Nu numai din punct de vedere estetic , ci pe un substrat realizat din materiale tipice ale "400, transportate și prelucrate în conformitate cu canoanele„Buon frescă“ .