Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Crăciun și Sărbători - Decorați Masa de Crăciun cu Farfurii, Pahare și Fețe de Masă

Farfurii de Crăciun, pahare și fețe de masă pentru a decora și așeza masa în timpul sărbătorilor

Crăciunul este o oportunitate de a decora masa cu propriul look de Crăciun: efectul surpriză pentru prieteni și familie este garantat.

Decorațiunile de masă de Crăciun vă vor uimi pe cei dragi, prietenii și pe toți oaspeții și mesele dvs. Decorațiunile de masă de Crăciun sunt esențiale. În această secțiune veți descoperi toate coordonatele noastre speciale, ideale pentru cina de Crăciun.

Avem multe produse concepute doar pentru sărbători și ocazii speciale:
  • Ochelari de Crăciun,
  • Farfurii de Crăciun,
  • Fete de masa de Craciun.

Veți descoperi multe motive de Crăciun și decorațiuni de culoare simplă în tonuri clasice de roșu, auriu și argintiu; veți avea o gamă largă de culori și modele, de la cele mai clasice la cele mai contemporane, cum ar fi motivele în stil cabană scandinavă.

Pe Viadurini, indiferent dacă vă concentrați asupra eleganței, alegând decorațiunile de Crăciun care sunt mai în ton cu decorul sau lăsați-vă ispitiți de culorile vii și caracteristice sărbătorilor, veți găsi întotdeauna ceea ce aveți nevoie pentru a recrea atmosfera potrivită și un set de mese elegant.