Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

cutite de bucatarie profesionale și obiecte de colecție

Cum de a alege setul perfect de cuțite potrivite pentru nevoile noastre? Și cum recunosc un set de bună calitate?

Iată un ghid la îndemână. Cuțitele sunt indispensabile în bucătărie, și trebuie să fie confortabil, practic și ascuțite.

Material lamă

oțel carbon: aliaj de fier și carbon foarte vechi , care creează un produs ieftin , dar cu un randament excelent. Trebuie să luați măsuri de precauție, dar să nu o facă de rugină în timp.
Oțel inoxidabil (Inox): Are caracteristica frumos de a nu rugini în timp și atunci când este expusă în condiții de umiditate și de a rezista la utilizarea de zi cu zi în acizii bucătărie.
Ceramica: ceramică face cuțite foarte ușoare și foarte ascuțite. In plus, nu este din metal, lama nu corodează și nu este posibil să se oxideze unele ingrediente (legume, de exemplu). Noi trebuie să acorde mai multă atenție acestui tip de cuțite, deoarece acestea sunt mai fragile.

Mâner Material

Lemn: Mânerul este foarte la îndemână , dar din cauza porozitatea lemnului tinde să absoarbă microorganisme. Prin urmare, trebuie să-l spele de mână și nu în mașina de spălat vase.
Plastic: cuțite din plastic sunt usoare, practice de a utiliza și nu absorb microorganisme. Dar ele sunt mai imprecise în comparație cu alte tipuri de cuțite.
Oțel inoxidabil: Cuțitele de material preferat deoarece prin Chef rezistent si igienic. Trebuie să încercați personal să dau seama dacă acestea sunt potrivite pentru manualul nostru, deoarece acestea sunt mai grele decât altele.

Există mai multe modele de cutite profesionale cuțite de bucătărie , inclusiv bucatar (Carving), pentru legume (Santoku), zimțate, la nivel osos (Boucher), secționate, decojit cuțit și furculiță sculptură de la friptură.

Pentru iubitorii de mâncăruri fine , atunci ele sunt utile cuțit Bonecrusher (Cleaver), media Trinciante (Mezzocolpo) și semiluna.

Ele sunt în mod evident accesoriile necesare pentru întreținerea cuțite. Accesorii cum ar fi oțel ascutit , care este instrumentul util și indispensabil pentru a ascuți cuțitele acasă.

Un sfat pentru întreținerea cuțitele? Se spală de mână și uscați-le imediat!

În nostru de e-shop puteți găsi un număr mare de cuțite profesionale și modele de colecție de Berti tacâmuri de înaltă calitate la prețuri reduse.