Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Pat de câine, pentru interiorul făcut în Italia

Această secțiune a site-ului nostru este dedicată prietenilor noștri cu patru picioare: pat de câine și paturi pentru pisici.
Paturile pentru animalele de companie sunt un obiect important deoarece oferă câinelui sau pisicii dvs. un loc retras în care pot să se odihnească.

Atunci când alegeți un pat pentru animale de companie, mai mulți factori trebuie să fie luate în considerare:
- Dimensiunile. Primul factor care trebuie luat în considerare este dimensiunea paturilor. Animale de companie trebuie să fie capabili să rămână confortabil în interior și să se simtă în siguranță.
- Materialele. Atunci când alegeți materialul, luați în considerare locația paturilor de câine, indiferent dacă acestea sunt externe sau interne. Oferim paturi pentru câini de interior, fabricate din țesături, piele ecologică sau fibre de celuloză.

Alegeți cel mai potrivit pat pentru mărime și formă pentru spațiile casei dvs. și dimensiunea câinelui dvs. Unele dintre paturile pentru animale de companie sunt personalizabile din punct de vedere al culorii și mărimii, găsiți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la adresa noastră de e-mail sau numărul nostru de telefon.
Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute să alegeți cele mai bune paturi pentru câini sau paturi pentru pisici pentru prietenii dvs. cu patru picioare.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri