Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Cuști pentru câini și pisici în interior, fabricate in Italia

Oricine are un caine are grija de sanatatea lui. Afectiune, imbratisari și atenția sunt esențiale pentru a face viata mai buna catelului. La fel de important este de a crea „un spațiu exclusiv“ pentru a putea să se odihnească. Cușca este ceea ce dă animalul tau de companie un pic mai confortabil loc unde vă puteți odihni netulburat.

Din aceste motive, în momentul alegerii trebuie să ia în considerare mai mulți factori:

Dimensiunile. Primul factor luat în considerare este dimensiunea de canisa. De fapt, nu ar trebui să fie prea mici, dar nu prea mare. De fapt, prea mult spațiu poate împiedica câinele să se simtă în siguranță, precum și o pierdere de căldură, mai ales în timpul iernii. Ce se poate face pentru a determina mărimea potrivită? Acesta trebuie să se asigure că câinele este capabil să stea în interiorul canisa și să facă un viraj pe sine. Dacă este un catelus, trebuie să se intereseze cu privire la dimensiunea de care va avea ca un adult.

Materiale. Pentru alegerea materialului trebuie să ia în considerare localizarea canisa, externe sau interne. În comerț găsim multe modele de diferite materiale: lemn, plastic sau de metal perfectă pentru utilizare în exterior. Pentru cei care doresc să păstreze canisa în interiorul casei, puteți alege un pat moale câine, piele sau piele aspect elegant. Cușca poate fi înlocuit cu un coș sau o zonă împrejmuită în grădina cu obiectele sale preferate. Cu siguranță lemnul este ceea ce asigură o mai mare izolare: ea este rece vara și cald în timpul iernii. Lemnul tratat - cu substanțe naturale - nu este dăunător sănătății câinelui; Este, de asemenea, un material inodor, care poate fi ușor de curățat. In timp ce dezavantajul canise plastic sau metal este că acestea nu sunt adecvate pentru temperaturi prea ridicate, precum și cele din metal. În canise din metal, este bun pentru a pune o perna sau o patura pentru a le face mai confortabil ..

Structura. Intrarea canisei poate fi frontal sau lateral. Cel mai important lucru este că este bine protejat de elemente meteorologice, cum ar fi ploaie, vânt .. În ceea ce privește acoperișul dacă este tăbărât permite apei să meargă în jos. Trapa permite întreținerea ușoară și curățarea canisa. Structura canisei este important ca ambele izolator și a ridicat de pe sol aproximativ 8 cm.
În magazinul nostru online, puteți găsi cuști pentru câini / pisici cu adevarat elegant. Și „Wesly canisa pentru câini și pisici lipit de piele, complet realizate manual de meșteri italieni Masters. Ea are o formă originală, care seamănă cu un nor. Fii creativ atunci! Puteți alege culoarea de canisa, dar, de asemenea, perne, moale și disponibile în mai multe fantezii frumoase.

Personalizarea canisei pentru visul tau nu se termina aici; De fapt, puteți comanda canisa pe dimensiunea de alegerea ta!

Datorită acestei canisa minunat, de asemenea, prietenii noștri fideli se pot bucura de rafinamentul și mai presus de toate de înaltă calitate Made in Italy!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri