PRODUSE REDUSE CU PÂNĂ LA 50%
client service +39 0541.623760
Cos
Pagina principală > CAMERA DE ZI > Fotolii > Fotoliul Relax cu Funcție de Ridicare și de Masaj >

Scaune de masaj și ridicare scaune electrice

Căutare avansată

Pagina 1 de 2:   1 2
Lifting telescaun motorizat cu 2 motoare fabricate în Italia Azue
Made in Italy
Viadurini Collezione Living

Lifting telescaun motorizat cu 2 motoare fabricate în Italia Azue

Lei 5.159,66 Lei 6.450,74 -20%
Relaxați-vă fotoliu lift cu 2 motoare fabricate în Italia Bella
Made in Italy
Viadurini Collezione Living

Relaxați-vă fotoliu lift cu 2 motoare fabricate în Italia Bella

Lei 4.641,38 Lei 5.802,89 -20%
Pagina 1 de 2:   1 2
Știi că acele scaune de masaj , care se găsesc în toate magazinele universale, disponibile pentru clienții care urmează să fie testat? Cu siguranță acesta. De fiecare dată când este o plăcere pentru gât și spate, puteți sta și încercați una dintre ele. Datorită unui mecanism montat în interiorul structurii, aceste fotolii și masaj, de asemenea , ideal pentru persoanele în vârstă, asigură întotdeauna o mare plăcere ajuta să se relaxeze întregul corp într - un timp scurt.
Viadurini.it astăzi vă oferă șansa de a cumpăra una dintre ele pe site - ul nostru on - line. Deci, multe idei și modele sunt cu adevărat prețuri unice și atractive fotolii. Cine nu vrea unul în camera de zi? Pe lângă canapea, el va deveni prada de fiecare membru al familiei și, desigur, achiziționarea lui nu vor fi irosite. Sau poate doriți să cumpere unul dintre ei regalandola pentru cei dragi cu probleme de mobilitate. Foarte adesea persoanele în vârstă au dificultăți în utilizarea acestor scaune confortabile mari, dar puțin funcțional, care nu-i ajută în ascensiune. Scaunele ușor pe care le prezentăm astăzi sunt echipate cu un motor mic , care ajută cu ușurință interesat în creșterea spate și crește rapid în picior. Un mare avantaj pentru cei care au dificultăți serioase în mișcare, un ajutor valoros pentru a da celor care le deținem dragi.
Prin urmare, fiecare scaun este proiectat pentru a oferi o bunăstare fizică și mentală uriașă, din moment ce știi că fundamentul multor rele occidentale există stres, un factor de risc pentru oricine. Un scaun de relaxare ca acest lucru va fi capabil să vă ajute în fiecare noapte pentru a indeparta momentele de stres de locuri de muncă pe care le însoțit în timpul zilei. Pentru orice informație personalul nostru rămâne la dispoziția dumneavoastră, acesta va ajuta în alegerea finală a unuia dintre aceste scaune de masaj minunate și Culcat. Descopera ofertele online, multe scaune noastre de masaj pentru tine!