Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Fotoliu de design scandinav și stilul nordic de inovație

Eleganta si simplitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine scaunele autentice pat de design scandinav și stilul nordic distinctiv. Datorită liniile lor esențiale și curate, inspirate de stilul 50 va fi o modalitate foarte bună de a profita la maximum de spațiile. Hotelul ergonomic și complet confortabil vă va oferi momente de relaxare, în scopul de a citi o carte sau ma uit la TV după o zi lungă de muncă.

O canapea extensibilă în stilul nordic va face cu siguranță de viață în aceeași recoltă și rafinat. Nordic designeri, de multe ori considerate a fi „ la rece“ , de fapt , prefera funcționalitatea și confortul cu atenție extremă la detalii. Un efect este destul de dat natural , datorită „utilizarea de culori luminoase care iluminează și se obține“ mediul înconjurător. Se pun într - un mobilier de pastel , culori luminoase, cu parchet din lemn, paturi canapea scandinave, realizate cu lemn fin din pădurile nesfârșite de mesteceni și pini, va furniza o cameră de zi confortabilă ca o cabana nordic.

Puteți alege un scaun canapea în stil vintage cu spătar reglabil pozițiile 2-3, cu sau fără cotiere. Un adevărat festin este fotolii pat de designer si masuta de cafea cu lampă fără fir baterii de încărcare. Scaunul și din spate a făcut dintr-o saltea confortabila, care poate fi îndepărtat și utilizat ca un pat, nu va regreta cu siguranță a făcut de cumpărare! Picioarele și structura pot fi realizate din oțel pentru un modern sau de lemn pentru un efect retro.

Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să alegeți scaunul de design scandinav, care este potrivit pentru tine!

Descoperiți ofertele noastre și cumpără online , o canapea scandinav visurilor tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri