Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Mese din piatra si un design modern pentru camera de zi

De multe ori , de asemenea , menționată ca mese de cafea, noptiere scaune de obicei scăzută și mici se bucură de succes tot mai mare și de difuzie , în general , ca „mobilier în stil natural (compoziții de baie, chiuvete din piatră naturală, etc.). Pe lângă tradiționalele mese de piatră de lavă, care știu într- o măsură limitată, tabelele din fosile și piatră naturală stabilesc tendințe datorită designului lor moderne, dar în partea exotice și naturale.

Pe Viadurini o selecție de mese elegante de piatră de design perfect pentru decorarea camera de zi, zona de locuit și dincolo (unele modele pot găsi foarte bine un spațiu în dormitor).

Viadurini a selectat diferite tipuri de fosile și mese de piatră naturală potrivite pentru camera de zi și în fiecare context: cu raft de piatră și metal picioare, cu o bază de piatră și raft de sticlă , cu structura din placaj sau fibra de sticla acoperite marin piese din piatră de către artizanii calificați.

Diferite forme disponibile: pătrate, dreptunghiulare, ovale, hexagonale, conice, cilindrice și alte mai particular să scadă, în formă de semilună, virgulă, etc.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri