Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Mese de cafea din lemn Lounge, cu un stil clasic și vechi

Masa este o piesă de mobilier util si nu numai .. da o notă de clasă pentru o atenție vie pentru fiecare detaliu. Tabelul de proiectare poate fi plasat direct la intrarea în scopul de a crea un spațiu gol, dar, de asemenea, în camera de zi lângă canapea să se odihnească băuturi sau într-o locație mai centrală ca o bază pentru lumânări și ornamente parfumate și design delicat.

Oricare ar fi utilizarea sa, într-o ambianță elegantă, cu retro și stil vintage, masa de design clasic va fi alegerea perfecta!

Soave Signoretto este brandul selectat cu grijă de către echipa noastră experimentată la magazinul nostru on - line pentru mai multe propuneri de mese din lemn clasic; rotunde, pătrate și ovale.

Designul și calitatea sunt caracteristicile din tabel clasic de Soave Signoretto în cazul în care fiecare detaliu a fost proiectat și artizanale în Italia cu atenție.

Forma este clasic, dar liniile sunt actuale. Foarte sofisticate sunt singurele realizate din inserturi de lemn , datorită unei operațiuni de prelucrare cu tehnica mozaic.

Alege masa de cafea din lemn clasic pentru a decora dvs. de viață.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri