Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

mese moderne salon design original

Ca și pentru a păstra în vedere camera de zi câteva cărți sau reviste trendy? Doriți să introduceți în camera de zi o vaza frumos de flori colorate în apropierea unui parfumier pentru ambient sau lumânări? Sub un covor frumos, o masă de cafea cu design modern este ideal pentru acest lucru, și pentru a păstra multe accesorii utile.

Dar ce tip de masă de cafea moderne pentru a alege?

În magazinul nostru puteți găsi o serie de mese moderne de design de înaltă calitate la prețuri reduse, care de multe modele realizate manual în Italia.

Selecția măsuțe de cafea realizate de echipa noastră experimentată de bine - cunoscut brand Nonogiorno spectacol tabele de forme si suprarealiste originale realizate din metacrilat; un material de transparență excepțională. Plexiglas este îndoit în întregime manual pentru a obține un efect incredibil de luminozitate și suspensie.

Din ce în ce Nonogiorno, linii elegante și curate sunt mese mici - masini de plantat; cel mai bun ai putea cere de la o masă: funcționalitate, versatilitate, eleganță, design și durabilitatea mediului. Imposibil să nu se încadrează în dragoste!

Linia exclusivă a Viadurini Colectia Living oferă o gamă largă de mese colorate moderne, lemn, metal, sticlă , dar , de asemenea , un material inovator Adamantx® cu care este posibil să se realizeze orice formă.

Puteți avea foarte distractiv de a alege forma preferată de această piesă de mobilier prețios material și; dacă este rotundă, pătrată, dreptunghiulară, dar, de asemenea, sub formă de frunze sau forme futuriste potrivite pentru orice stil de acasă.

Colecția noastră pietre oferă mese fine din piatră naturală , fascinante pentru liniile lor geometrice și nu bibelouri vin în diferite nuanțe de culoare. Unele modele de pietre măsuțe de cafea pot fi , de asemenea , utilizat ca un stativ TV elegant într - un stil natural și modern.

Foarte practic sunt moderne mese pliante Idea Home in lemn masiv de fag pentru un retro și contextul de epocă , dar și în structura de oțel vopsit cu o caracteristică de revistă.

Pentru cei care doresc o masa de cafea cu design modern potrivite pentru copii .. Brand Incastro propuse în tabelele de lemn de culoare deschisă, stabil și modulare.

Acum trebuie doar să ia timp pentru a vedea magazinul online toate soluțiile disponibile pentru a găsi masa visurilor tale!

 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri