Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Bufet, pentru a decora casa ta cu mobilier de designer

Un element de mobilier care nu va fi ratat în zonele de locuit pentru practică și funcționalitate este bufet.
Un dulap mic, cu lungime variabilă, cu sertare și compartimente pentru a ține toate accesoriile.

Printre diversele propuneri pe care le veți găsi în secțiunea dedicată menționăm bufet "Paris", ideal pentru cei cărora le place să călătorească, este realizat în corten metal și lemn masiv de brad vechi. În opoziție există reproduceri faimoase ale capitalei pariziene, care vor contribui la stilul bufetului și vor da o notă boemă șederii dvs.
Pentru cei care preferă o atingere clasică, lemnul este materialul perfect, dar nu orice lemn pentru bufet"Carlotta" am ales lemn de Mango care dă simplitate și caracter mediului înconjurător. Pentru a da o nota moderna folosind lemn aici este bufetul "Perry" cu picioarele de sticla, care este un mobilier elegant si in acelasi timp da lumina.

Căutați printre cele mai multe propuneri selectate pentru dvs. în secțiunea dedicată blatului modern, veți găsi produse pentru toate gusturile, de la stilul clasic până la cel modern, dar și originalitatea brandului Boffi, care creează mobilier unic și special prin deconstrucția blatului clasic și jocului cu culori.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri