Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Usi Mobila TV design modern sau clasic

Alegeți televizorul de design de cabinet nu este o alegere de a fi neglijat pentru o cameră de zi elegantă și ordonată. Cabinetul TV pot fi găsite în cele mai multe tipuri; Un televizor modern de mobilier, de cabinet TV, sau pe un televizor mobil cu rafturi. După ce ați decis dacă și în cazul în care să stea la televizor (în cazul în perete sau panou), trebuie să luăm în considerare dezvoltarea ușii de tip TV mobil, care cel mai bine se va potrivi cu restul de mobilier acasă. Mobilierul camera de zi și de perete culori ajută la conturarea stilului de urmat.

Dacă alegeți un televizor mobil cu rafturi, va evalua „înălțimea, lățimea și numărul de rafturi, pe baza utilizării de către dvs., și spațiul de care aveți nevoie pentru a stoca DVD, decodor și consola.
Deci, cabinetul dumneavoastră de design TV nu va fi de ajutor doar pentru a păstra totul în ordine, ceea ce va înfrumuseța traiul.

Brand - Stones selectate pentru magazinul nostru on - line, oferă o linie de televiziune se află în piatră naturală unică , deoarece acestea sunt realizate din piatră fosile reale. Piatra fosil este taiat manual, sub formă de bucăți mici, de meșteri calificați, care, ulterior, le aplica la un moment dat, ca de exemplu pentru a compune un mozaic pe o structură marină din placaj sau pe o matriță din fibră de sticlă.
Pentru ceva chiar mai exclusiv linia noastră Viadurini Design oferă containere mobile de proiectare TV Adamantx® un material inovator cu care se poate face orice formă, pentru a crea obiecte și proiecte cu un design unic.

Este un material compozit, obținut prin prelucrarea spume acoperite cu rășini speciale, care revoluționează lumea designului. Un material care vine de ani de studiu, experimentare și teste de laborator tehnice.

In magazinul nostru online, puteți găsi mobilier aduce TV de înaltă design și prețuri reduse. Începeți căutarea acum!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri