Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Pat de o persoană în fier forjat Centaur, de calitate realizate în Italia

Cod: CENTAUROS
Lei 5.584,21 Lei 8.095,65 -31%

Serviciile asociate produsului

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Night Design
PAT DISPONIBILE de măsurat. NE CONTACTATI PENTRU O OFERTĂ!
Ea poate fi făcută în orice culoare. SUPLIMENT DE CULOARE nu
sunt incluse în paletarul de culori: 15%.

NB: La autovehiculele cu containerul (footboard și tăblia cu container, tăblie cu container) include rama de pat; în celelalte versiuni (cu cap și footboard benzi laterale, Cap cu atac de perete, Cap cu batiului) net de pat este exclus, acesta trebuie să fie achiziționate separat.

pat de fier forjat, lucrat manual în Italia.
Disponbile în următoarele variante:

- Cap cu atac în Muro
Patul din fier forjat in HEAD SINGLE varianta CU UN ATAC PERETE presupune introducerea unei rețele cm. 85 să fie susținute de picioare. Dacă au existat cerințe speciale legate de structura fizică, combinația cu rețele au deja sau pur și simplu estetica, acest model, datorită productivitatea artizan pot fi schimbate în înălțime.
- Cap cu container
Fier forjat pat Varianta singur cap cu carcasă include o bază perforata care poate „găzdui o saltea de 85 X 195 cm. Rețeaua care are un sistem de alimentare special de saltea firmei care îi permite să monta, de asemenea, o saltea cm lungime. 190.In dacă au existat cerințe speciale legate de estetica, acest model, datorită productivitatea artizan pot fi schimbate în înălțime. Recipientul este complet realizat din metal și poate fi vopsit la orice culoare. Având în containerul metalic oferă multe avantaje pentru patul nostru, inclusiv robustețea, ușurința de curățare și o mai mare capacitate. Recipientul este, în orice caz, să fie combinat cu un valance textil
- Testat cu cadru de pat
Patul din fier forjat in HEAD SINGLE varianta cu batiului presupune introducerea unei rețele de 85 X 190, care trebuie să fie aplicată pe structura de susținere a patului. Dacă au existat cerințe speciale legate de structura fizică, combinația cu rețele au deja sau pur și simplu estetica, acest model, datorită productivitatea artizan pot fi modificate atât în ​​înălțime și în lungime totală.

MĂSURI
- testat cu fixare pe perete 105 x 4 x 135 cm
- testat cu container 105 x 207 x 135 cm
- testat cu batiu 105 x 197 x 135 cm
Viadurini ofera o valoroasa colectie de paturi din fier forjat, realizate exclusiv și strict manual de meșteșugari cu înaltă calificare. Angajamentul și pasiunea de meșterii, garantează calitatea și măiestria autentitcità tuturor produselor.
La faza de mână de producție rezultă realizate industrial prin intermediul sablării, care curăță fierul din prelucrarea zgurii și uleiul folosit pentru depozitare pentru a face potrivit pentru etapa de vopsire. Etapa finală este din nou la „ambarcațiuni reale, sau antichizat și finisare de culoare înainte de gătit finală a produsului.
Bucurați - vă de un pat de excelență adevărat făcute în Italia!

DE CE CUMPARA
  • calitate excelent / raport preț
  • lucrat manual
  • producția de artizanat
  • Design si functionalitate
  • durabil
  • Made in Italy

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri