Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Canapea extensibilă în aer liber în frânghie și țesătură - Cliff Decò de Talenti

Cod: CLIFFCHAISE2
Lei 28.876,77
TVA inclus

madein_italy

- +
Designer
Ludovica & Roberto Palomba
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
echipament de sitting
țesătură
Structura materialului
frânghie sintetică
Talenti

Canapea șezlong cu design modern stâng modern pentru utilizare în exterior în țesătură bej sau gri închis și coardă sintetică, Cliff Decò by Talenti.

Canapeaua modulară de grădină din stânga Cliff are o structură din frânghie sintetică și perne detașabile din țesătură, cu căptușeală din spumă uscată.
Coarda sintetică este un material format dintr-o împletitură dublă construită cu un miez din poliester și un capac de propilenă cu mai multe filamente. Fibra externă din care este compusă este impermeabilă și rezistentă la razele UV.
Disponibil în două culori și dimensiuni diferite:
Culori
  • structură de frânghie bej, pernă melanj bej (țesătură 100% PP);
  • structură de frânghie gri închis, pernă gri închis (țesătură 100% acrilică, hidrofugă).
Măsurători
  • L 114 x P 195 x H 105 cm H scaun 38 cm;
  • L 145 x P 163 x H 105 cm H scaun 38 cm.
Colecția Cliff Decò se bazează pe combinația de materiale diferite, sinonimă cu o mare versatilitate.
Detaliile sunt realizate cu frânghii nautice împletite care creează modele geometrice și dau o notă de jucăuș superglamorous.
Varietatea cromatică combinată cu modularitatea structurilor vă permite să aranjați elementele în libertate absolută, generând posibilități infinite de combinație.
Particularitatea acestui produs este apreciată în special în partea din spate a modulelor. Fabricate din aluminiu, acoperite cu frânghie nautică sintetică, sau țesătură, spătarele permit o personalizare completă a spațiului exterior, menținând întotdeauna stilul colecției. De fapt, chiar și modulele cu spătar din țesătură amintesc versiunea cu frânghie datorită cotierelor, care sunt acoperite în întregime cu acesta.

Suntem revânzători oficiali Talenti, prin urmare vă putem furniza orice articol al acestei mărci. Contactați-ne pentru informații.
NB : Pernele decorative nu sunt incluse în preț; mai mult, pentru o protecție suplimentară vă recomandăm să folosiți huse speciale în sezonul de iarnă, seara sau în caz de ploi frecvente.
Contactați-ne folosind formularul „ Solicitați informații ”.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate