Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Canapea exterioară cu 2 locuri din aluminiu și țesătură - Cottage Luxury by Talenti

Cod: COTTAGEDIV2
Lei 25.796,71

madein_italy

- +
Măsuri
L 210 x P 100 x H 73 cm H scaun 20 cm
Designer
Ramón Esteve
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
echipament de sitting
țesătură
Structura materialului
aluminiu
Talenti

Canapea exterioară cu două locuri din design modern, din aluminiu și material textil alb sau grafit, Cottage Luxury by Talenti.

Canapea de grădină cu două locuri din Cottage Luxury are o structură din aluminiu acoperit cu pulbere și perne detașabile din țesătură , cu captuseală din spumă uscată.
Spatele este susținut de curele elastice sintetice coordonate cu culoarea frânghii sintetice care acoperă cotierele.
Frânghia sintetică este un material format dintr-o împletire dublă construită cu un miez de poliester și un capac de propilenă cu mai multe filamente. Fibra externă din care este compusă este rezistentă la apă și rezistentă la razele UV.
Disponibil în trei culori diferite:
  • structură albă din aluminiu, cotiere și spate în frânghie sintetică și curele gri deschis, scaun în țesătură gri deschis (100% pp țesătură);
  • structură din aluminiu din grafit, cotiere și spătar în frânghie sintetică și curele gri închis, scaun în țesătură gri închis (țesătură 100% pp);
  • structură din aluminiu grafit, cotiere și spătar în frânghie sintetică și curele gri închis, scaun în țesătură neagră / albă (țesătură 100% pp).
Colecția Cottage Luxury are un spirit rustic revizuit într-o cheie contemporană și inovatoare.
Combină calitatea multor materiale. Structura este din aluminiu, scaunul este realizat din spumă uscată rapid și este acoperit cu o țesătură rezistentă la intemperii.
Particularitatea acestui produs este apreciată mai ales în spatele și cotierele modulelor. Confecționat din curea elastică sintetică pentru fosta și funie nautică sintetică pentru cea de-a doua.

Suntem dealeri oficiali Talenti, de aceea vă putem furniza orice articol al acestui brand. Contactați-ne pentru informații.
NB : pernele decorative nu sunt incluse în preț; de asemenea, pentru protecție suplimentară, recomandăm folosirea unor huse speciale în sezonul de iarnă, seara sau în caz de ploi dese.
Contactați-ne prin formularul corespunzător " Solicitați informații ".

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri