Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

COM.P.AR

COM.P.AR a fost fondată în 1984 și de-a lungul timpului a devenit o realitate de producție de mare interes și importanță în sectorul mobilier.
Angajată pentru a crea și de a defini o gamă de produse pentru zonele de origine și comunitare, caracterizată prin propria și ușor de recunoscut de design contemporan, este o companie tanara si dinamica, care a combinat experienta de-a lungul anilor și idei diferite, cu scopul de fericit combinație de design inovator și funcționalitatea produsului.
De înaltă fiabilitate și calitate, garantate de certificarea ISO 9001, particularizează un proiect de cercetare structurat pe procese menite să protejeze și să consolideze în totalitate Made in Italy.

Cei care aleg COM.P.AR aleg: Identitate, design, durabilitate, calitate, Made in Italy.
Identitate: marca proceduri apicole, acesta este un punct crucial pentru COM.P.AR. Totul se învârte în jurul acestui concept, și anume căutarea continuă pentru ceea ce este și vrea să fie în viitorul apropiat. Identitatea COM.P.AR de brand iese în evidență pentru versatilitatea colecțiile lor, ceea ce face ambele produse pentru un tânăr mediu, plin de culoare și un decor mai tradiționale, tonuri și esențe mai discrete.

Design: activitatea desfășurată de-a lungul anilor a fost puternic orientată spre crearea de produse care ar putea exprima schimbările rapide în viața noastră de zi cu zi. mijloace de proiectare, în plus față de produs, formează un Équipe capabil și profesională a personalului de lucru, care știe cum să aleagă și să se gândească cum să producă inovare. Design-ul este de a exprima idei noi în conformitate cu COM.P.AR de identitate care produc forța inovatoare necesare, în scopul de a consolida brandul în viitorul apropiat.

Durabilitate: este calea dus la un „nou mâine.“ design de calitate, alegerea materialelor folosite, atentia la detalii si finisaje, oferind un produs final care să respecte activitatea tuturor persoanelor care cresc cu pasiune valoarea companiei.

Calitate: timp de mai mulți ani COM.P.AR au aderat la programele de certificare care fac sistem de lucru mai eficient și să dea un control mai mare al produsului de calitate, pentru a da un răspuns de responsabilitate pentru utilizatorii finali. ISO 9001 și certificare TUV specifică pe piața rusă, sunt luate cu promptitudine și reprezintă în continuare puterea sa pentru o companie din ce în ce sistem dedicat de calitate de ansamblu.

Made in Italy: acesta nu este un concept, acesta este un sistem care face parte COM.P.AR. Odată cu comunicarea sa Made in Italy exprimă experiența îndelungată a companiei într-o zonă care în mod constant forma și dezvoltă produse la nivel european și internațional.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri