Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lămpi de podea exterioare, din cel mai bun design italian

Această pagină dedicată lămpi de podea exterioare reprezintă întru totul originalitatea designului italian.
Personalul nostru a făcut o selecție atentă pentru a vă oferi numai cele mai bune produse realizate cu precizie și atenție la detalii.

Lămpi de pardoseală din aluminiu vopsit, cu un stil simplu și modern. Liniile liniare și designul inovator pentru cei care și-au amenajat în aer liber într-un mod simplu și minim. Sobrietatea față de eleganță este cuvântul cheie al acestei mărci italiene care a semnat aceste lămpi: Talenti.
Pentru cei care iubesc originalitatea și care au posibilitatea de a avea o grădină mare, bucurați-vă de propunerile a două mărci fabricate în Italia, care fac mobilier strălucitor, folosind materiale polietilena ca materie primă.
Sfere luminoase care amintesc de lămpile de lună sau de prisme pentru a oferi eleganța spațiilor de contracte proiectate de Slide. Sau lămpi în formă de lalea sau trandafir care pot fi personalizate în lumina colorată care transmite semnăturile Myyour.

Cumpărați online pentru grădină un design magnific de iluminare. Personalul nostru va fi bucuros să vă asiste pe tot parcursul procesului de achiziție și să vă răspundeți la întrebările dvs. prin chatul adecvat, numărul nostru de telefon pe site sau pe adresa noastră de e-mail.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri