Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lumina pandantiv de gradina, pentru a decora gradina cu stil

Această secțiune dedicată lumina pandantiv de gradina combină cele mai bune designuri italiene pentru iluminarea spațiului exterioară.
Designul sofisticat care alternează perfect între o epocă și un stil modern, fiecare dintre voi va găsi lampa de grădină potrivită pentru nevoile dvs.

Lumini suspendate în aer liber din alamă, din cupru și din sticlă albă pentru a da o notă de vintage verandei dvs. sau în zona de grădină unde ați creat o cameră de zi confortabilă. Produs cu o singură lumină sau cu trei lumini, alegerea va depinde de spațiul disponibil.
Pentru cei care iubesc modernitatea, este mai bine să alegeți luminile de plafon din ghips sau ciment cu formă cilindrică sau paralelipipedică și sunt perfecte pentru a da lumină spațiilor exterioare într-un stil simplu.
Dacă, în schimb, trebuie să furnizați un mediu de contract și puteți oferi spațiu liber imaginației, alegeți propunerile de brand Myyour. Nopți albe sau albe sau lumini rotunde minunate, cu una sau trei lumini cu o culoare marsală, care vor oferi o eleganță fără întrerupere spațiilor exterioare.

Alegeți iluminatul cu pendant în aer liber care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și dacă aveți nevoie de mai multe informații despre unele produse, vă rugăm să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute în alegerea finală și să vă răspundeți la îngrijorările dumneavoastră.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri