Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lămpi din alama

Pentru cei care iubesc culesul viilor, atmosfera de 50 de ani .. se alăture ei trăiesc o lampă de alamă va fi alegerea potrivită! Cele mai puternice caracteristici diagrame și elemente sferice de lămpi alamă sunt , de asemenea , perfecte pentru un stil industrial și minimalist. Pe lângă modelele în stil clasic, precum și modele de la mai multe modele moderne , cum ar fi lămpi cu finisaj de nichel și modele într - un stil nautic , cu referințe clare la lumea nautice.

L „Alama este un material adesea folosit pentru a face o mulțime de mobilier, lămpi și design de iluminat; dar de ce?
Alama este un aliaj de cupru și zinc, care - datorită caracteristicilor sale, cum ar fi rezistența mecanică, culoare, flexibilitate si maleabilitate - este un material perfect pentru o măiestrie.

Viadurini vă oferă cea mai bună selecție de lămpi, lumini de perete, suspensii, lămpi de podea și sisteme de iluminat din alama dintre cele mai bune companii , cum ar fi The Light și Aldo Bernardi.
Modele de lămpi de interior pentru case și camere, grădină și modele în aer liber perfecte pentru spatii publice, pridvoare, logii și locații în apropierea mării.

Unic în felul lor, lămpi de alamă sunt foarte solide și durabile, precum și cu un design distinctiv. Decorațiunile, de multe ori făcute pentru a înfrumuseța exteriorul lămpilor, fie în materiale strălucitoare, cum ar fi cupru sau argint, a crea un efect de mare contrast vizual.

Un sfat pentru curățarea lămpilor de teracota pentru a preveni opacifierea a lungul timpului. Întreținerea alamă constă în mod normal în lustruire și în îndepărtarea prafului. Pentru lustruire, acesta va fi suficient pentru a freca ușor pe suprafețele de o cârpă moale asciutto.Per îndepărtarea murdăriei, trebuie doar să folosiți o cârpă moale, cufundat în apă cu săpun pentru a trece pe alama.

Aici puteți găsi nici o soluție preferată. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să alegeți lampa de alamă visurilor tale, dar, de asemenea, orice piesă de mobilier, care este potrivit pentru tine!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri