Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lămpi din alamă, made in Italy

În această secțiune a site-ului nostru, vă prezentăm lămpi din alamă.
O alegere perfectă pentru cei care iubesc designul de epocă și atmosfera anilor '50. Dar nu numai, elementele grafice grafice și elementele sferice ale lămpilor de alamă sunt, de asemenea, perfecte pentru un stil industrial și minimal. În plus, în afară de lămpile clasice, există modele cu design modern, cum ar fi lămpi cu finisaj nichel și modele marine în stil cu referințe clare la lumea nautică.

Alamatul este un material foarte des folosit pentru a face iluminat de designer și candelabre, deoarece este un aliaj de cupru și zinc, care datorită caracteristicilor sale, cum ar fi rezistența mecanică, culoare, flexibilitate și maleabilitate, este un material perfect pentru o meserie.
Viadurini vă oferă cea mai bună selecție de lămpi de perete, lămpi de plafon, lămpi de podea și lămpi de masă din alamă de la cele mai bune companii precum Il Fanale și Aldo Bernardi. Modele de lămpi interioare pentru case și camere, modele de grădină și de exterior, ideale pentru locurile publice, arcade, loggii și medii în apropierea mării.
Unic în felul lor, lămpile din alamă sunt foarte solide și rezistente, având un design inconfundabil. Decorurile, adesea făcute pentru a înfrumuseța exteriorul lămpilor, dacă sunt în materiale strălucitoare, cum ar fi cuprul sau argintul, creează un contrast de mare efect vizual.

Un sfat pentru curățarea lămpilor de alamă pentru a evita opacifierea în timp. Întreținerea alamatului constă în mod normal în lustruirea și în îndepărtarea prafului. Pentru lustruire, va fi suficient să ștergeți ușor o cârpă moale și uscată pe suprafețe. Pentru a îndepărta murdăria, folosiți o cârpă moale înmuiată în săpun pentru a trece peste alamă.
Amintiți-vă că pentru orice întrebări vă aflați la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere să vă ajutăm să alegeți lampa de alamă a viselor dvs.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri