Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lampa ceramica, italiană design

Această secțiune care grupează lămpi ceramice este dedicată celor care au un stil romantic și un stil clasic de dragoste.
Ceramica este o formă de artă veche, un material ușor de turnat și odată tras, rezistent și de farmec mare.
Ceramica este, de obicei, compusă din diferite materiale, în special argile, dar și feldspat, nisip de siliciu, oxizi de fier, alumină și cuarț.

Lămpile ceramice sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni: lămpi ceramice cu pandantiv din metal și ceramică în stilul țării, lămpi din ceramică de masă în lumina reflectoarelor de design urban cu culori personalizate și lămpi de tavan în stil industrial fabricate cu forme pătate colorate.
În comerțul nostru puteți găsi lămpi ceramice de cea mai înaltă calitate, cum ar fi modelele Ferroluce, un important producător italian care oferă lămpi de design italienești unice și speciale, lucrate manual de specialiști calificați.

Pentru a vă lumina viața alegeți printre numeroasele propuneri ale lui Viadurini, aceste lămpi ceramice vor răspândi o lumină relaxantă, dând eleganță mediului.
În cazul îndoielilor sau întrebărilor, vă rugăm să ne contactați prin chat-ul corespunzător sau prin adresa noastră de e-mail, personalul nostru va fi bucuros să vă urmeze pe tot parcursul procesului de achiziție pentru a vă face achiziția online rapidă și ușoară.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri