Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lămpi din ceramică

Decorul este frumos acasă, atunci când exprimă noi înșine. Iar pentru cei cu un suflet romantic va crea un colț luminat de o lampă de design dulce în ceramică.

Ceramica este o forma de arta antica, un material ușor de moldable și un timp copt și farmec mare durabil.
Ceramica este de obicei compus din diferite materiale, în special argilele, ci și feldspați, nisip cuarțos, oxizi de fier, alumină și cuarț. Zgura este un material natural. Minat de-a lungul malurilor râurilor și ravene de fapt, trebuie să fie supuse unui proces de purificare înainte de a fi prelucrate. plasticitatea permite apoi să-l modeleze pe gustul tău; mâini și de cotitură sunt instrumente utile. Argila diluat cu puțină apă este capabil de a crea orice tip de obiect. O dată, cu toate acestea, prelucrate, înainte de a fi coaptă în cuptoare la mai mult de 1000 de grade °, trebuie uscate până la 15 zile.

Lămpile ceramice, unice în felul lor, sunt disponibile în multe forme și dimensiuni: perforate, colorate, brut, îmbogățit cu piese de țesătură, juxtapuse cu alte materiale cum ar fi sticla sau lemn , în scopul de a obține un stil retro.

În nostru de e-commerce puteți găsi în lămpi ceramice de înaltă calitate , cum ar fi modelele Aldo Bernardi, producător care oferă lămpi ceramice de design modern și ambarcațiuni.
Tehnica utilizată pentru a realiza linia I Lustri este acela de fuziune să strălucească, care conține un strat de următoarele metale prețioase: aur de 24 carate, 22 carate platină și conținut de cupru la 90%.

Pentru a ilumina dumneavoastră de viață pentru a alege între mai multe propuneri pentru Viadurini o lampă de masă sau suspensie ceramică; răspândirea luminii oferind camerei o eleganță relaxată.

Fi uimit de multe propuneri în design clasic sau lămpi ceramice moderne și alege modelul de visele tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri