Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

lămpi originale Tiffany: lumini plafon, lumini de perete, candelabre, Tiffany stil

Pe Viadurini găsit de vânzare zeci de modele on - line de lămpi de tavan, lămpi de podea, abajururi, lămpi de perete, lămpi de noptieră, candelabre și lămpi Tiffany stil.

În special, Viadurini oferă două tipuri de lămpi Tiffany-stil, atât punct de vedere estetic valoroase.
O linie de bază destinate celor care, deși nu doresc să te priva de frumusețea acestor piese, are un buget strans.
A doua linie, la nivel înalt, se apropie de versiunea originală lămpi Tiffany așa cum se face cu geamul original , american caracterizat prin rezistență ridicată.

Pe lângă tradiționalele template - uri de înaltă factură pot găsi mai multe detalii lămpi de animale în formă (fluture, Sparrow, papagal, bufniță, pinguin, broasca, Toucan, etc.), obiecte cum ar fi faruri, corsaje și cuburi de Mondrian sau stil Rubik.

Realizarea acestui tip de lămpi necesită o mulțime de muncă din punct artistic și design de vedere și din punct de vedere constructiv pentru compoziția de mozaicuri de sticlă.
 

Istoria lampi Tiffany

Mozaicul de lămpi de sticlă colorată, lămpi de obicei numit Tiffany, sunt una dintre cele mai cunoscute simboluri ale așa-numitei „Art Nouveau“, în sectorul casei și a decorului mediilor.

Acest stil, de asemenea , cunoscut sub numele de Liberty în Italia, și- a văzut apogeul în anii '20 , înainte de Statele Unite și mai târziu în Europa.

Punct de vedere istoric, lampi Tiffany s- au născut în 1800 de la o idee de Louis Comfort Tiffany, fiul mai celebrului Charles Lewis, co-fondator al celebrelor Tiffany & Co companii de bijuterii

Louis, de la vârsta de 24 de ani, a devenit interesat de fabricarea obiectelor artistice din sticla, iar apoi a fondat în 1885 propria companie în cazul în care fabricarea sticlei a conceput un procedeu pentru producerea de sticlă opalescentă, făcând referiri extinse la idealurile Artelor și mișcarea Crafts a fost fondată în Anglia.

Printre principalele activități ale companiilor sale nu a fost producerea de mozaic glazurate, activitate extins treptat începe să producă o gamă completă de articole de mobilier.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri