Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Teracota Lămpi, made in Italy

În această categorie prezentăm nuanțele Teracota Lămpi,.
Fabricate manual de specialiști calificați, ele reprezintă calitatea ridicată a produselor Made in Italy.

În interiorul catalogului nostru există o gamă largă de modele, inclusiv lămpi de tavan cu brațe în formă de stea pentru a da o notă originală camerelor: lămpi de perete cu linii pătrată cu modele cubice sau rectangulare și spoturi încastrate. Toate sunt caracterizate printr-un stil unic, cu design vintage și rustic.
Teracota este un produs al pământului. Ductil, dar rezistent, în același timp, este un material care, în combinație cu apă, se dorește să fie turnat și să creeze formele dorite.
Odată ce una sau mai multe combinații de terenuri au fost modelate, procesul de lucru trebuie completat prin gătire la o temperatură de 980-990 ° C
Marca italiană Toscot este o companie toscană, specializată în producția de produse de iluminat din teracotă, combinând tradiția toscană a pieselor de mână cu forme și decorațiuni variind de la clasic la contemporan.

Produsele propuse sunt toate piesele unice realizate manual în Toscana folosind materiale de înaltă calitate. Îngrijirea decorațiilor și a finisajelor conferă produselor o valoare deosebită.
Pentru orice informații sau pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau la adresa noastră de e-mail. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute pe parcursul procesului de achiziție.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri