Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Becuri din teracota obiecte de artizanat din interior, în aer liber și grădină

Pe Viadurini găsi cele mai bune Made in Italia , cu privire la lămpile de lut lucrate manual pentru grădina interioară, în aer liber și produse de mărcile istorice ale industriei ca TOSCOT , Ferroluce și Lumină .

Cea mai mare alegere în vânzări on - line , cu peste 100 de modele , inclusiv appliqué, de perete și lampadare, lustre, lampi suspendate, spoturi, lămpi de gradina: toate produsele valoroase , care combină un stil unic cu un design retro, de epocă și moderne .

Dorința de a modela pământul, omenirea fascinat încă din cele mai vechi timpuri. Și lutul, este produsul său. Ductil rezistent, dar în același timp, este un material care în combinație cu apa, împrumută ea însăși să fie modelate și de a crea formele dorite.

Odată modelat una sau mai multe combinații de terenuri, trebuie să finalizeze procesul de fabricație, printr-o coacere la temperatura de 980- 990 ° C Datorita stabilitatii sale, rezistență la îmbătrânire, iar luminozitatea pe care o datorează porozitatea sale, argila este materialul de construcție cele mai utilizate pe scară largă și nu numai.

Astăzi, de fapt, argila este , de asemenea , utilizat pe scară largă pentru a obține mai multe accesorii de mobilier, inclusiv propriile lor lămpi de ambarcațiuni din teracotă; accesorii romantice și rafinate, trebuie iluminat pentru fabulos.

De exemplu, TOSCOT este o companie toscan, specializata in producerea de produse realizate manual de iluminat realizate manual din teracotă combină tradiția toscan formelor de mână turnate și decorațiuni interioare, de la clasic la contemporan.

Nici un produs industrial sau realizate în serie, dar piese unicat realizate manual în Toscana folosind materiale de cea mai de calitate și cu un accent deosebit pe versatilitate și coordinability.
Grija decoratiuni si finisaje dau valoare deosebită. Cercetarea creativă, care este baza realizării acestora transformă obiecte în soluții de mobilier contemporan.

Descoperiți colecția de lămpi de teracotă în TOSCOT stil toscan!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri