Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Ceasuri Moderne de Perete și Masă de Design Fabricate în Italia

Ceasuri moderne de perete și masă realizate manual de artizani italieni

Ceasurile de perete și ceasurile de masă, ambele sunt accesorii de mobilier funcționale, capabile să revoluționeze aspectul pereților casei tale sau să ofere o notă de design zonei tale de locuit.

Personalul nostru a făcut o selecție atentă pentru a prezenta doar produse de calitate. Printre propunerile noastre puteți găsi ceasuri care depășesc conceptul de „ceas”. Ele sunt de fapt adevărate opere de artă realizate manual. Ceasuri de perete moderne, din lemn, ceramică și pânză capabile să surprindă aspectul oricărui oaspete. Materialele și produsele de înaltă calitate fabricate în Italia rămân o garanție.
Pentru cei care iubesc excentricitatea și extravaganța, există creațiile Antartidee, care oferă ceasuri de perete unice și originale realizate manual în Italia. Celebrele „ceasuri moi” ale lui Salvador Dalì datorită îndemânării artizanilor pricepuți prind viață și devin accesorii speciale pentru pereții bucătăriei, livingului sau dormitorului.

Descoperiți întreaga colecție din catalogul nostru online și nu ezitați să ne puneți întrebări sau îndoieli. Personalul nostru va fi fericit să vă răspundă complet prin adresa noastră de e-mail, chatul corespunzător și formatul din fișele de produs.