Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design Oglindă de Stil Vintage și Modern

Oglinzi de perete și oglinzi de pardoseală cu un design modern autentic și clasic realizat în Italia.

Personalul nostru a selectat cel mai bun design italian pentru a decora pereții casei cu stil. Fiecare gust vă va fi mulțumit, descoperiți catalogul nostru online cu cele mai bune propuneri.

Alegeți între designul nostru de oglinzi cu forme clasice ovale sau dreptunghiulare pentru a da o notă de lumină pereților tăi. Aurul și argintul vor adăuga o notă de regularitate camerei tale, făcând-o elegantă și plină de farmec. Stilul clasic pentru a vă decora casa.
Pentru cei care în schimb iubesc stilul și originalitatea modernă, avem oglinzi cu forme originale, cu formă scrisă sau în zână, care să le permită clienților noștri să lase spațiu liber imaginației. Florile și simbolul tao cu finisaj ivoriu și bambus sunt doar câteva dintre exemplele de oglinzi pe care le oferim.

Fiecare articol propus, fiecare oglindă pe care o veți găsi în catalog are o poveste care poate deveni a ta dacă ai astăzi posibilitatea de a o cumpăra pentru a face casa ta un mediu confortabil și primitor pentru tine și pentru oaspeții tăi. Viadurini se ocupă cu cele mai bune oglinzi de designer la cele mai bune prețuri de pe web cu colecțiile noastre exclusive Viadurini Decor și Viadurini Living Collection. În caz de îndoieli sau pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin chat, adresa noastră de e-mail sau apelându-ne la numărul de telefon de pe site.