Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Oglinzi sol moderne și design italian

De ce să alegeți o oglindă podea în loc de o oglindă de perete?

Răspunsul este simplu, dacă vă place să schimbe frecvent spațiu acasă în oglindă un etaj va fi mai ușor și convenabil să se mute dintr -o cameră (intrare, living, dormitor, baie etc.)

O oglindă podea poate fi ușor plasat într-un colț liber al casei pentru a umple un colț sau în lobby-ul pentru a vă oferi o verificare privire rapidă înainte de a pleca acasă pentru a vă asigura că hainele și aspectul sunt la locul lor. Oglinzile, în afară de a fi funcționale, sunt de fapt ideale pentru decorarea unui colț al casei ca intrare, un mediu adesea slab îngrijit în termeni de mobilier.

Oglinzile, în special cele mari, au de asemenea avantajul de a da adâncime în camera unde le loc, ceea ce face cameră să pară mai mare. Singura grijă este să se mute în locuri unde există compatibilitate cu iluminat

Viadurini a selectat și a propus propriul brand un număr limitat de designer de pământ oglinzi cu un design modern și specchiarvi mare ideal pentru lungime completă.

O achiziție de care, cu siguranță nu va regreta! Aceasta va dura de-a lungul anilor și cu versatilitatea sa ar putea muta cu usurinta dintr-o camera a casei, în funcție de nevoile tale si starile tale.