Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Jurnal de piele Basket, piele si piele faux

Această categorie este dedicată posesorilor de bușteni din piele.
Sunt confecționate din piele cu două straturi și cu o bază din lemn masiv, care nu este deformabilă, pentru a susține greutatea lemnului și a garanta rezistența maximă și durabilitatea.

Suportul pentru lemn de foc al colecției Viadurini Cuoio și Firestyle sunt produse 100% fabricate în Italia, disponibile sub formă de pungă sau coș. Unele modele sunt de asemenea disponibile cu roți pentru o mai mare comoditate la mișcarea și transportul lemnului.
Designul modern al suporturilor de bușteni din piele le face obiecte de mobilier unice, care urmează să fie amplasate lângă șemineu sau sobă cu peleți, printre propuneri, de fapt se află și suportul pentru pelete. În plus, aceste modele pot fi utilizate și ca suport pentru reviste și, la cerere, sunt disponibile în piele ecologică.

Alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și nu ezitați să ne contactați pentru sfaturi sau mai multe informații despre un produs. Personalul nostru vă stă la dispoziție prin chat-ul corespunzător din partea de jos a paginii, la numărul nostru de telefon sau la adresa noastră de e-mail.