Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Vanzare Design dublă italian cu sau fără depozitare 
Alegerea patului dublu este esențială nu doar pentru a ne dorim de mult timp : „vise dulci“ în patul nostru confortabil, dar pentru că este complementul principal în dormitor. Prin urmare, trebuie să reflecte canoanele de confort și să se căsătorească cu stilul de acasă. Un design pat dublu este , prin urmare , esențială pentru a trata mobilierul din dormitor. Un tip de foarte la modă astăzi este tapitat pat dublu.

Practic , de asemenea , pentru a optimiza spațiu, sunt paturi duble tapițate cu container confortabil să dețină comandate foile și păturile și nu ocupă spațiu în dulapuri debordante deja. Design -ul căptușit paturi duble lasă loc pentru creativitate , datorită multitudinii de forme poate avea efect prin alegerea unui lemn de epocă structură, mai degrabă decât structura de fier forjat.

Ca să nu mai vorbim de mii de nuanțe și culori care pot lua capul! O piele tăblie sau piele Faux va satisface cele mai rafinate gusturi, in timp ce cele cu mai mult fler pot alege un capac de tesatura in lenjerie, cu model sau bumbac simplu interschimbabile, ușor de spălat și nu te mai obosit!

Aici puteți găsi nici o soluție preferată, toate produsele prezentate în catalog sunt realizate cu materiale de înaltă calitate și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră.

Va fi o plăcere pentru noi , pentru a vă ajuta să alegeți pat dublu căptușit modern sau clasic , care este potrivit pentru tine!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri