Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Paturi 120x190

Patul pentru o regină, de asemenea , cunoscut sub numele de pat dublu sau queen, este un produs mult în cerere pentru cei care dorm singuri și nu doresc să renunțe la confort și spațiu. Dacă aveți spațiu în dormitor, un pat pentru un design regina nu este doar mai frumos , dar este cu siguranta mult mai confortabil!

Dimensiunea acestui tip de pat este de obicei între 110 și 125 cm, și este o măsură practică, de asemenea, pentru camere de copii de case noi, care nu au de obicei o suprafață foarte mare.

Pe Viadurini puteți găsi o gamă largă de paturi și jumătate cu container, care maximizează spațiul, obținând un dulap mare , unde se păstrează foi, pături și prosoape , fără a lua spațiu valoros în dulapuri. Dacă doriți ceva mai speciale pe care le puteți face loc pentru creativitatea optând pentru un pat pentru o regina din fier forjat , în stilul cel mai dorit sau capitonate cu stofă sau piele pentru cei care prefera un modern și elegant.

Dar cum de a alege stilul care te reprezinta cel mai bine? Gama largă de e-commerce va lăsa cu siguranță loc pentru imaginație.

Modern sau clasic? Capitonate sau fier forjat? Pentru fiecare propriul său. Patul queen size și jumătate pentru tine este online de la noi .. Puteți solicita, de asemenea, paturi de un an și jumătate de măsură sau alte caracteristici personalizate. Cu Viadurini puteți alege din peste 300 de combinații de paturi făcute la comandă , chiar și cu cromoterapie!.

Catalogul Viadurini este capabil de a satisface orice dorință!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri