Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Forjat Piața paturi de fier și o repriză

Viadurini de noapte Collection oferă o linie exclusivă de paturi simple și duble și jumătate din fier forjat. Patul într-un an și jumătate este dedicat celor care aleg comoditatea. Fierul forjat are o caracteristică minunat de a lua orice formă, chiar și cele mai rafinate și romantic. Gustul este încredințată designeri profesionale ale echipei Viadurini în spatele forme și ornamente cu adevărat speciale și potrivite pentru fiecare stil.

Originalitatea și calitatea sunt garanti2te de marca ca produsele sunt realizate manual, frumos detaliate si acestea sunt toate realizate în Italia.

Capul este cel mai ridicat și oferă eleganță în dormitor. Multe numai culorile pe care le puteți alege patul din fier forjat pentru a satisface așteptările tuturor clienților de la nuanțe mai deschise la mai intense cum ar fi maro, gri și negru.

Pentru cei care doresc să viseze și doresc un dormitor prințesă în perfectă stil Shabby Chic poate opta, fără îndoială, pentru un baldachin pat din fier forjat. Dulce și sinuos patul de fier forjat poate fi de asemenea un complement util și economisește spațiu. De fapt , există mai multe modele de paturi , cu containere în catalogul nostru pentru a stoca lenjerii de pat și foi.

perne mari pline de culoare și model, împreună cu o culoare pastel cuverturi de pat poate doar îmbogăți și subliniază sufletul romantic al unui pat de fier forjat.

Descopera toate paturile noastre simple din fier forjat si alege modelul de visele tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri