Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

dulap cu oglindă lumini cu LED-uri, 1 usa design modern, Damon

Cod: MALCO50
Lei 2.782,43

madein_italy

- +
Măsuri
L500x H 700XP 140 mm
Timpii de livrare
* 3 săptămâni termenul de livrare poate varia în cazul în care produsele nu sunt în stoc.
Greutate produs
20 kg
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Bathroom
dulap Mirror 1 ușă design modern, iluminat cu LED - uri, Damon
dulap elegant, cu o oglindă ușă forme pure, cu laturile în oglindă și crom cu LED-uri de lumină, care oferă o baie mare luminozitate. Structura internă în melamină gri. Oglinda complet externă permite inserarea în orice mediu. Livrat cu priza si comutator.

finisaj Caracteristică:
- lemn de melamină: lemn panou decorativ , rezistentă la zgârieturi și rezistent la apa. Recomandat pentru utilizare pe verticală în mobilier sau mobilier și pot fi de asemenea utilizate în partiții. Panoul gata de utilizare pentru o mai mare simplitate și rapiditate.

Lumini cu LED-uri: 6000K (incluse).
Putere: 3.5W
Lumen: 350 lm

Producător Made in Italy
Produsele din această colecție au fost realizate de către o societate care se bazează pe „puterea de experiență“; experiență crescut într -o jumătate de secol de cercetare pe materiale, tehnici de prelucrare, pentru cele mai eficiente realizări și soluții estetice. Dar compania are , de asemenea , experiența dobândită în istoria locurilor, Toscana, frumos teren bogat în castele medievale si renascentiste, vile, a ordonat un peisaj de câmpuri și păduri, în cazul în care creșterea și dezvoltarea industrială au dat toate " întregul teritoriu un rol principal și o nouă față, atât punct de vedere social, economic și cultural. În acest cadru am dezvoltat o cale centrată pe evoluția tendințelor și a planificării interne, consolidată printr-o strategie comercială și de distribuție.
Proiectare, flexibilitate și atenție la detalii sunt cuvintele cheie pentru realizarea de mobilier: oglinzi de baie, oglinzi luminoase, containere de mobilier și coloane concepute pentru a face baie un mediu funcțional, dar cu stil.
Întotdeauna în ton cu vremurile, această companie oferă o producție de calitate cu colecții care știu cum să răspundă la nevoile diverse ale clienților săi în ceea ce privește funcționalitatea, estetica și raportul calitate / pret. O conformitate cu standardele europene și în materialele utilizate în diferitele etape de transformare a produsului și cu garanția unui lanț de producție până la 100% realizate în Italia.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri