Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

dulap de sticlă Fratelli Boffi Gothika, cu decor din lemn de stejar

Cod: GOTHIK A
Vrei o ofertă personalizată?

madein_italy

Serviciile asociate produsului

Fratelli Boffi
dulap de sticlă Fratelli Boffi Gothika , cu decor din lemn de stejar
Gothika este un dulap pentru a evoca atmosfera și senzații magice, datorită designului său neobișnuit. O încâlceală de decoratiuni sinuoase din capace de lemn și înfășoară structura de sticlă, creând un contrast interesant între forme și materiale. Un element de mobilier de lux, dar functional, produs în întregime în Italia.
sticlă Madia cu decor din lemn de stejar. Gothik finisaj gri vechi.
Ediție limitată: 1-10 bucăți

BROTHERS BOFFI: producator artizan italian
forme sculpturale care iau inspirație de la clasic, dar rivistate într - un mod modern, sunt laitmotivul Fratelli Boffi. Vechea tîmplar tradiția și experiența de ambarcațiuni se combină pentru a da viață la o varietate bogată de producție în cazul în care materialele și formele sunt protagoniști: o colecție de mobilier de lux , care răspunde la confortul contemporan, în timp ce restul funcționale moderne, în timp ce nu de rupere departe de prețioasă moștenire a tradiției.
Fiecare colecție este caracterizată prin proporție, imaginație și de cercetare meticuloasă de finisaje si lemn de calitate superioară într - un reviste contemporane care se adaugă viziuni excentrice și interpretări ironice, care combină tradiția lungă italiană de prelucrare a lemnului cu tehnici avansate. Toate acestea contribuie la crearea unui concept personal si original pe design și mobilier mondial.

Compania are două suflete puternice: prima dedicată cercetării, și se trece prin toate modurile posibile; al doilea este exprimat cu autoritate în lumea spațiilor publice și a contractului datorită culturii de design aproape secol care utilizează cea mai recentă tehnologie , fără a sacrifica măiestrie italian și făcându - l propria mândrie. În cadrul companiei există diferite departamente de producție, care disloca cele mai complet proiecte „in house“: o echipă dedicată a dezvoltat proiectul inițial, care va fi apoi toate domeniile de producție ulterioare, de la crestătura la dăltuire, de la vopsea umplutură. Compania este , de fapt , acum bine cunoscut pe lume pentru marea capacitatea sa de a combina calitatea, versatilitate si profesionalism.

Colectia "La Recherche" de Ferruccio Laviani
„Deși compusă din două proiecte stilistice opuse unul de altul, una cu arhitectura de referință clară neo - gotic , iar a doua revizuire de mobilier italian din anii '50, colecția“ La Recherche „Fratelli Boffi pentru Salone del Mobile în 2017 , de fapt nu este întâmplătoare.
De fapt, la fel ca în cartea lui Proust, memoria este mijlocul de a evolua în viitor, prin memorie și art.
Încercarea de a combina aceste două elemente împreună măiestrie și tradiție în prelucrarea lemnului Fratelli Boffi, am exasperată dulap Gothik-A elemente stilistice care caracterizează stilul gotic care le traversează, deformându - le, le manipula pentru a o cușcă, o păienjeniș de lemn, care cuprinde un recipient de sticlă.
În subdiviziunea D / Vision mobile, divizia de fapt, pe diferite etaje ale unei 50 de ani bufet clasic ea redesenează liniile care fac bucatica neașteptat și surprinzător în același timp lăsând forma originală.
La fel cum gustul Madeleine, cum spune Proust, chiar ani dupa ce mananci face amintiri din copilărie Resurface, astfel încât colecția de la Recherche ne aduce înapoi la ceea ce este arhetipul atât mobilierul, dar fără nici o nostalgie sau de patrimoniu mod tipic de mobilier clasic, dar Bendi a apelat la proiectarea viitorului, decorațiuni interioare contemporane prin calitatea de neegalat de mobilier lucrate manual. "

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri