Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Eden Talenti design lampă de iluminat de exterior din aluminiu

Cod: EDNL01
Lei 2.586,65 Lei 2.962,26 -13%

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
h. 60 cm x Baza: 44x44 cm
Timpii de livrare
15 zile lucrătoare
Talenti
Eden Talenti design lampă de iluminat de exterior din aluminiu
Eden este o lampă de podea frumoasă, cu trei lămpi cu LED, cu un design inovator. Această lampă aparține colecției de icoane a lui Talenti. Linia de icoane este sinonim cu geniu, creativitate și stil. Produse cu un aspect elegant, născut din colaborarea cu designeri internaționali. Icon conține produse dezvoltate pentru exterior, dar și perfecte pentru decorarea interioarelor prestigioase.
Lampa de podea Eden este realizată în întregime din aluminiu vopsit, disponibil în alb sau grafit. Acesta este prevăzut cu o certificare a conformității care o face adecvată pentru utilizare în exterior.
Becuri cu led incluse: 3W.
Luminați-vă exteriorul cu această lampă originală de design realizată în întregime în Italia !
Designer : Marco Acerbis

Vizualizați diagrama de culori și indicați codul de terminare dorit în caseta corespunzătoare.

Talenti este o companie distinctă prin creativitatea și inovația sa combinată cu tradiția . Creează accesorii pentru produse rafinate și la modă în aer liber , actuale care combină perfect calitatea măiestriei și a tehnicii din industrie. Talenti studiază și anticipează tendința pieței, astăzi se mândrește cu o gamă largă de produse metalice unice și captivante. Articolele Talenti sunt supuse unui control atent al calității și o atenție constantă la detalii. Versatilitatea este cuvântul cheie care însumează capacitatea lui Talenti de a se mișca elegant între interior și exterior.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri