Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Fast outdoor lifestyle: fotolii și scaune pentru o modernă în aer lib

Fast outdoor lifestyle: "Ne dăm formă plăcerii de a trăi în aer liber!"
Acestea sunt cuvintele fondatorului acestei companii înființate în 1995 cu scopul de a crea o nouă generație de mobilier de exterior. Pornind de la acest concept, au dezvoltat cercetări pentru a găsi un material versatil, care se potrivește bine cu noile materiale de înaltă tehnologie.

Bestseller-ul lor este cu siguranta colectia "Forest", nascuta din colaborarea dintre doi designeri italieni care au pus in centru ideea unei estetici de varf, impreuna cu importanta unui produs 100% fabricat in Italia.
Colecția de păduri este inspirată de natura și de formele sale de a crea scaune și fotolii cu un design unic. Material ales pentru a le face extrudat și aluminiu turnat sub presiune.
Pe scurt, o companie în continuă schimbare care nu sa oprit niciodată, căutând de asemenea colaborarea cu designeri internaționali. Printre colecțiile rapide găsim: "Aikana", "Easy" și "Mediterraneo". Pentru ele au fost folosite diferite materiale, inclusiv aluminiu, piatră și lemn. În plus față de noutatea absolută a noului material "efect de lemn", 100% reciclabile și compuse din fibre naturale. O atenție deosebită pentru mediul înconjurător nu poate lipsi într-o companie atât de informată cu știrile.

În colecția Aikana, de exemplu, veți găsi elemente individuale și modulare cu o structură din aluminiu extrudată și turnată sub presiune, compusă din canapele, fotolii și mese, care vă vor face unicitatea în aer liber.
Lăsați-vă captivat de elementele de mobilier ale colecției Fast pentru grădina dvs., vă vor permite să vă exprimați personalitatea cu maximum de confort estetic și funcțional. Crearea unor medii în armonie cu natura care invită la relaxare totală în singurătate sau în companie.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri