Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Fiam Italia Plie tabelul de proiectare geamuri colorate si lemn realizate in Italia

Cod: PLIEL
Lei 18.852,74

madein_italy

Serviciile asociate produsului

- +
Timpii de livrare
* 4/5 săptămâni timp de livrare poate crește în cazul în care produsul este din stoc.
Fiam Italia Spa
Fiam Italia Plie tabelul de proiectare geamuri colorate si lemn realizate in Italia
Designer:
STUDIO KLASS
Tabelul compus din două baze în formă curbată de sticlă de 12 mm, finisaj de fum; spatula de podea de lemn de mână cu Ecomalta la Clay efect de culoare materialului. Scule tip de material. Tabelul de mese de la Plie combină funcționalitatea cu un impact estetic și decorativ puternic. Este o piesă de mobilier pentru a deveni protagonistul a mediului în care este instalat.
Proiectat și construit în întregime în Italia.
Disponibil în diferite dimensiuni.

GARANȚIE: FIAM este certificat UNI EN ISO 9001: 2008
Conformitatea cu acest standard de referință permite FIAM să atingă cele mai înalte standarde de calitate. Una dintre dovezi directe este trasabilitatea artefactelor sale: FIAM fiecare produs poartă o decal de neșters, a tras la o temperatură foarte ridicată, în care este raportată în plus față de brand corporatist, un cod care permite să reconstruiască întregul ciclu de producție.

Italian Producator: FIAM
Există mai multe nume mari din lumea designului, care de-a lungul anilor au colaborat și colaborează cu FIAM crearea de mobilier de sticlă curbate.
Aceste semnături, printre panorama cele mai prestigioase si eclectic de design italian și internațional, FIAM a ales să lase o amprentă de neșters în istoria de mobilier cu un design unic și unic sculptate în sticlă.

FIAM, cultura de sticlă
Sticla este un material magic și etern, ca și cum ar avea o sacralitate intrinsecă. Fondatorul Fiam a acceptat provocarea acestui material, deoarece el a fost un băiat ceea ce face practic o misiune. Bazele pentru un proiect care părea improbabil la originile sale; pentru a deveni placa de sticlă într-un material
protagonist în mobilarea. Farmec și poezie, aici este ceea ce transmite sticla. Farmecul unui material atemporal. Poezia este vanitatea unui material capabil să reflecte ceea ce este în jurul nostru și pentru a crește punctele noastre de vedere asupra realității.

Designeri și premii
Fiam
Italia a fost recunoscut în mod repetat , la nivel global , ca o companie de excelență și inovare, după cum reiese din numeroasele premii primite în timp, printre altele, Golden Compass Premiul pentru Lifetime Achievement și Premiul de calitate Leonardo italian. Compass Premiul de Aur este cea mai veche și cea mai mare autoritate premiu de design la nivel mondial, stabilit în 1954 de către Gio Ponti. Fiam a realizat cariera în 2001, ca o companie care a ieșit în evidență cu recunoaștere și prestigiu în proiectarea, fabricarea și de cercetare. În 2015 Comitetul Leonardo, care timp de peste douăzeci de ani recunoaște și recompensează talentul oamenilor și companiilor pentru a da relevanță pentru multe excelență extraordinare Made in Italy, el a acordat Fiam Premiul de calitate Leonardo italian ca o companie care a stat pentru inovare și calitate a produselor combinate cu o puternică internaționale Outlook, vânzări și producție.

Sticla: un simbol al viitorului eco
Sticla este natura. Se compune în principal din nisip și var. Este steril, non-toxice și nu eliberează substanțe dăunătoare. Sticla este etern și poate fi reciclată la nesfârșit fără deșeuri. FIAM Italia apreciază virtuțile sticlei prin procese de producție care au loc cu respectarea deplină a mediului.

Nu numai casa, dar , de asemenea , de birou
FIAM, mereu atent la modificări ale gustului și stilului de viață, chiar și în domenii de mobilarea Home / Birou. Cu liniile sale creative explorează noi oportunități
mediu, în concordanță cu său de afaceri „filozofie“, exprimat cu pasiune în rigoarea extremă a designului și inovație tehnologică constantă. Masa de lucru devine „element de ghidare“, în diferitele nevoi și situații: pentru birou la domiciliu, ca un jucător într-un birou executiv elegant, în mijlocul unei sală de ședințe importantă; într-o gamă diversă foarte largă în dimensiune și stil, care armonizează numeroasele mobilier de Fiam Collection. Acestea sunt specimene care variază de la modelul de clasa Rialto propus „minimal“, măsura totală a versiunii Rialto L; biroul grafic, expresia tehnologică a tradiției noastre, biroul Atlas sculptat manual de mesteri renumiti Fiam.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri