Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Fiam Italia - Pasiunea pentru Design - Oglinzi și Mese

Sticla este protagonistul meselor și oglinzilor de design. Un stil elegant și rafinat pentru mobilarea casei

Fiam Italia a fost fondată în 1973 cu scopul de a face protagonistul de sticlă în lumea designului prin crearea elementelor de mobilier din sticlă curbată.

Eleganța și rafinamentul pe care sticla și cristalul difuză într-un mediu au fost mereu în centrul cercetării de către familia Fiam, fondatorul Livi. Un ajutor special în această cale de creștere și dezvoltare a accesoriilor de mobilier inovatoare și unice le- a conferit, de asemenea indirect, sediul central al Villa Miralfiore, o reședință de inspirație din secolul al XV-lea, datorită freselor și decorațiilor prețioase pentru colecțiile Fiam și Véblen .
Prin alegerea produselor Fiam, clientul își asumă nu numai o piesă unică de mobilier, ci și fragmente de tradiții și cunoștințe antice.

Printre propunerile noastre se numara: mese de cafea Macramé cu baza de sticla si baza de sticla afumata sau extralight, premiate la concursul Young & Design Award, mese extensibile de design Rime realizate prin combinarea cu sticla a oglinzii cu oglinzi de lemn si pereti de catre cei bogati Decorări pop la cea mai mare oglindă doriană.
O colecție de garanție a calității care îmbunătățește mobilierul proiectat și fabricat manual în Italia!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri