Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

fotoliu rotativ motorizat de relaxare în piele material textil / piele / faux Gemma

Cod: GEMMA
Lei 11.400,68

madein_italy

Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
L 73 x W 95 x H 118 cm
Timpii de livrare
15/20 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Stile Relax
fotoliu rotativ motorizat de relaxare în material textil / piele / piele Faux Gemma, a făcut în Italia
Mecanic pentru scaune pivotante sunt proiectate în întregime și construit în Italia. Sistemul este proiectat pentru a oferi un scaun inovator și modern, care garantează toate standardele de confort, placa este realizată din oțel și asigură o stabilitate precum și oferind un stil modern și design.
Mecanismul cu două motoare este capabil să genereze mișcarea independentă a spătarului în raport cu suportul pentru picioare. Acest mecanism, printr-o selecție independentă a două mișcări, permite să se obțină diferite combinații de relaxare.

Poziția relaxare totală (Read): permite relaxarea totala a ajunge la funcția de citire cu deschiderea completă a spate, scaun și suportul pentru picioare
Poziția TV sau lectură: spătarul rămâne în poziția perpenficolare scaunul și footboard se deschide pentru un confort la picioare.

Opțiuni disponibile:
Kit baterie:
Permite utilizarea scaunului în orice colț al casei, chiar și departe de priza. Bateria permite 60 de cicluri de funcționare medii complete.

HUSE DISPONIBILE:
Gemma Fotoliul este disponibil în diferite tipuri de acoperire, împărțite în diverse categorii , în funcție de preț:
1) Categoria A:
- țesături rezistente la pete Savoia; Savoy este o tesatura de concepție modernă, plăcută la atingere și foarte rezistent la uzură și abraziune. Caracteristica principală a acestui material este impermeabilitate totală la apă: este, de fapt, gatantito ca „rezistenta la apa“. 89% poliester, 8% Nylon, 2% Bumbac, 1% viscoza.
- tesatura rezistent la pete Ritz;    Ritz este o plăcută la atingere tesatura, selectat ca o acoperire pentru aceste fotolii datorită rezistenței sale caracteristice la uzură. Este o țesătură rezistentă la pete compus din 86% poliester, 14% poliamidă. Greutate / grosime 490 gr / mtl.
2) Categoria B:
- Faux Americii;   America este o imitație de piele făcută de la 100% PU. Ea are o greutate de 460 gr / LM și este disponibil într-o gamă largă de culori. Moliciune și flexibilitatea sunt semnele distinctive ale acestui strat și să-l perfect pentru cele mai cautate modele de scaune ușor și prelucrate.
- Faux Luxor; Luxor este o imitație de piele făcută de la 100% PU. Moale la atingere, are o greutate de 460 g / mp și este disponibil într-o gamă largă de culori. Mrobidezza si elasticitate sunt caracteristicile care disting acest tip de acoperire și fac potrivit pentru modele speciale și sofisticate.
3) Categorie piele: piele fină Morgan, 100% din piele.

Cum de a selecta Finisajul: dall'apposito selectați meniul drop - down categoria meniul Qualle aparține acoperirii dorite. Apoi, acesta afișează graficul de culoare în raport cu selecția și indică în caseta, plasat lângă imaginile produse, codul de culoare dorit.

CARACTERISTICI:
- Structura:
lemn acoperit cu un strat de poliuretan mecanica si metal.
- Căptușeală: spumă poliuretanică ecologică densități diferite acoperite de un Dacron.
- Acoperire: piele, piele faux și pete tesatura.
- Picioare: metal placă turnantă.

Scaunele ușor de această linie va fi complet cu manual de utilizare, certificare conform standardelor UE, produs și suport în garanție pentru clienți.

Producătorul italian
Acest articol este realizat de o companie italiană specializată în producția de fotolii, scaune de masaj si fotolii alzapersona,   concepute pentru a asigura calitatea psiho-bunăstarea fizică , cu o tehnologie perfectă ompetenze amestec C, măiestrie și sens pentru design și forme moderne. Prin alegerea unui produs al acestei companii, vă sunt garantate , nu numai pentru a dobândi o 100% italian și garantat, dar , de asemenea , un sistem tehnic și funcțional , care integrează și se extinde datorita unei game de soluții mecanice, opțiuni, alegerea modelelor și dimensiuni, cu o gama larga de tesaturi si finisaje. De fapt, diferite particularizările sunt posibile, în scopul de a obține croitor fotolii reale proiectate și fabricate ținând seama de orice nevoie și cerință.
calitate
Experții tehnici, care actualizează și inoveze în permanență abilitățile lor, și meșteșugari calificați, o cunoaștere profundă a materialelor și a tehnicilor de fabricație a se asigura că produsele sunt realizate cu cea mai mare grijă și sunt avansate tehnologic.
prelucrare
Personalul de specialitate din industria mobilei tapițate, capabil să proiecteze și să asambleze scaune și tehnicieni care au o experiență specifică în proiectarea unor mecanisme sofisticate care permit producerea de fotolii, scaune de masaj si fotolii alzapersona. Experiența îndelungată și atenție la designul modern asigura sesiunile unicitatea și versatilitatea care fac piese de mobilier, care pot fi integrate în diferite medii de origine.
tehnologie
Mecanismele dezvoltate oferă multiple funcții și capacitatea de a fi plasate în zone specifice ale sesiunilor și se lasă să se adune fotolii de relaxare, scaune de masaj si fotolii alzapersona care au opțiuni pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client.
Mecanisme la una sau două motoare, mișcarea footboard și spate alternativ autonomă sau independentă, funcția de ridicare, alzapersona dispozitiv care permite să -și asume cu ușurință poziția verticală, vibromasaj pentru un efect plăcut distribuit pe spate, scaun și footboard, mișcarea automată sau motorizat, sunt aceste posibilități și combinații dezvoltate: un set armonios de soluții pentru a satisface orice tip de cerință.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri