Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Hidroizolatie manuala din piatra in design din piatra andesit Tullia

Cod: TULLIA
Lei 4.809,97
- +
Material
andezit
Măsuri
40X40X90 cm
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Greutate produs
100
Viadurini Collezione Bagno
Tabelul de chiuveta pentru toaleta Tullia, piesa unica, design

Culoare:
andezit

Deoarece acestea sunt piese unice, fiecare element este diferit de celelalte în nuanțe și forme de culoare.
Din acest motiv, fotografia arătată trebuie considerată orientativă. Este posibil, la comanda, să solicitați fotografia exactă a articolului înainte de a fi trimisă.
Produsele acestei linii sunt realizate în întregime din piatră naturală, cum ar fi marmura, onix, pietre vulcanice, piatră de râu.
făcut de mână.

Pentru a asigura integritatea și durabilitatea produsului în timp, este necesar să aplicați periodic tratamentul de impregnare (furnizat împreună cu articolul) în interior și pe marginea chiuvetei. Prima aplicare trebuie efectuată când chiuveta este primită, înainte de a fi utilizată, iar tratamentul trebuie repetat o dată la 1/2 luni.
Pachetul de tratament furnizat conține 200 ml de produs și este suficient timp de aproximativ un an.

UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE: Pentru curățarea acestor chiuvete este necesar să se utilizeze detergenți specifici pentru piatră naturală și marmură, care nu conțin substanțe abrazive. Produsul trebuie aplicat cu un burete moale și delicat, care nu zgârie și ruinează suprafața.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri