Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Perete decorat ceramice lucrate manual design rustic Ferroluce

Cod: C1108-27 AP-C
Lei 1.079,10 Lei 1.340,40 -19%
- +
Material
ceramică
Măsuri
Dimensiuni: L 40 cm, H. 15 cm, SP. 13 cm
Timpii de livrare
Trei săptămâni de lucru * ori de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Ferroluce
Scufeta de perete ceramică decorată manual realizată în Italia de Ferroluce

Bec (nu este inclus) max 105 W, attacco E27

Ferroluce este o companie italiană specializată în producerea lămpilor cu pandantiv, a lămpilor de plafon, a pereților și a lămpilor de masă. Sa născut în 1982 din ideea lui Valter și Miriam care dorea să păstreze și să transmită excelența de meserii italiene. Toate produsele Ferroluce combină dragostea și respectul pentru tradiție și materiale. Fiecare articol este realizat manual și are propria sa personalitate unică. Acesta este motivul pentru Ferroluce satisface clienții cei mai exigenți care caută o companie competentă, capabilă să personalizeze fiecare element în formă, dimensiune, decor și culori.

Toate decorațiile sunt realizate manual. Din acest motiv, produsul poate prezenta variații de culoare și poate fi diferit de imagine.

Ne informăm clienții că politica privind returnarea companiilor nu poate fi aplicată următoarelor produse, deoarece acestea sunt produse artizanale și unice realizate manual, la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate după cumpărare.

Ultimele produse vizualizate