Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lămpi în proiectarea de cupru și ambarcațiuni

Cine nu ar vrea o casă confortabilă iluminat cu tonuri calde și nuanțe aurii? Pentru a realiza acest lucru, trebuie să planificați cu atenție de iluminat. Un design în lampă de cupru este capabil de a recrea o „atmosferă magică ne învelește în relaxarea unei nuanțe intense de lumină indirectă. Factorii esențiali pentru o atmosferă rafinată și elegantă. De la design minimalist și industriale, lămpile de cupru, sunt perfect integrate într - o atmosferă modernă, dar , de asemenea , într - un retro și stil vintage.

Datorită cupru, unul dintre materialele cele mai moderne pentru iluminat acasă, lămpi și candelabre sunt realizate pentru a se potrivi cu orice mediu de vânzare cu amănuntul atent. Lucru de mână, lămpile de cupru sunt complemente exclusive atât în ​​interior și în aer liber.

Cuprul, unul dintre primele metale folosite de oameni, a fost întotdeauna usor de modelat, mai ales în plăci, care la rândul lor au fost îndoite în formă și în forma dorită.

Chiar și astăzi, cuprul este un material excelent pentru crearea de obiecte, datorită posibilităților sale infinite de prelucrare atât starea pură este în aliaje, cum ar fi brasses și bronzuri.
Pentru iubitorii de verde, este interesant de știut că acesta este un material ecologic și 100% reciclabil.

De asemenea, în special nuanțele de culoare sale, cupru variază de la roșu la maro la verde: împreună cu aurul este singurul metal colorat.

Pe Viadurini găsiți un catalog de expansiune continuă în lămpi de design de cupru pandantiv, podea, de masă, de perete, create manual și fabricate în Italia de mărci de top cum ar fi Aldo Bernardi și The Light . Pentru o verificare mai detaliată privind posibila utilizare a fiecărei lămpi (dacă de la interne și / sau externe), este recomandabil să se verifice datele raportate în fișa produsului și, în special, gradul de protecție IP a fiecărui aparat.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri