Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lampa cupru, fabricat in Italia

Această secțiune a catalogului nostru online este dedicată lampa cupru.
Ei sunt capabili să creeze o atmosferă magică prin învelirea noastră în relaxarea unei lumini calde. Un element esențial pentru un mediu rafinat și elegant.
Cu un design vintage și industrial, lămpile de cupru sunt perfect integrate chiar și într-un mediu modern.

Cuprul, unul dintre primele metale folosite de om, a fost întotdeauna ușor modelat, în special în plăci care, la rândul lor, au fost pliate și modelate în forma dorită. Mai mult, este un material 100% ecologic durabil și reciclabil.
În special în nuanțele culorii sale, cuprul variază de la roșu la maro până la verde: împreună cu aurul este singurul metal colorat.

Pe Viadurini veți găsi un catalog în continuă creștere a lămpilor de plafon din cupru, a lămpilor de perete din cupru și a lămpilor de podea din cupru create de meșteri și produse în Italia de către branduri de renume precum Aldo Bernardi și Il Fanale. Pentru o verificare mai detaliată a posibilei utilizări a fiecărei lămpi individuale (în interior și / sau în exterior), este recomandabil să verificați datele prezentate în fișa produsului și, în special, clasa de protecție IP a fiecărui dispozitiv.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri