Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Lampa cupru exterior

În această categorie am inclus lampa cupru exterior.
O pagină dedicată celor care doresc să dea grădinii lor private sau mediului de contract o notă de design de epocă fără a renunța la calitatea unică a produselor fabricate în Italia.

Aldo Bernardi, o renumită marcă italiană în domeniul iluminării, prezintă minunatele sale lumini de perete din cupru exterior pentru a vă lumina spațiile exterioare cu o lumină caldă care creează atmosfera potrivită pentru fiecare ocazie.
Cuprul combinat cu alamă, aluminiu și sticlă creează lămpi unice cu linii sinuoase și forme originale de design. Fabricate manual în Italia, ele sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, concepute să reziste în timp, menținând în același timp frumusețea lor.

Pentru orice informație de care aveți nevoie sau pentru a solicita o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute. Ne puteți găsi la adresa noastră de e-mail, la numărul de telefon de pe site-ul nostru și în chat-ul corespunzător. Vom face tot posibilul pentru a face achiziția rapidă și ușoară.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri