Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

calorifere de designer pentru baie si camera de zi

Pe Viadurini vă găsiți prosop încălzit și suporturi de prosoape încălzite de baie de design modern, living, bucatarie, pivnita si dormitor la cele mai bune preturi online.

Există zeci de modele si radiatoare de design de mobilier tubular sau vase drepte sau formă curbată din oțel alb sau cromat, inox, aluminiu, și personalizate chiar și în culori personalizate in diverse dimensiuni si dimensiuni, cu ampatament reglabil , astfel încât să utilizați găurile existente ale radiatorului vechi sau prosopul.

Fie că este vorba de radiator electric sau hidraulic de operare sau mixt (electric și hidraulic) , vom găsi cele mai bune branduri , cum ar fi ERCOS, Scirocco , Metalform , Irsap , PONSI și Viadurini Radiatoare design cu reduceri de până la 70%, toate în stoc.

Radiatoarele de designer, care sunt pe viadurini.it sunt concepute de cei mai buni designeri din lume.

De prosop încălzit și de radiatoare electrice , care sunt pe viadurini sunt de economisire a energiei

Design-ul alb radiatorului este adesea folosit în medii mari pentru puterea sa a crescut. Design-ul crom prosop feroviar se face cu un tratament galvanic de crom extern placare esențială pentru a asigura o valoare calorică bună. Măsurile de șine noastre sunt încălzite pentru prosoape în mm: am putut verifica distanța radiatorului din meniul drop-down al produsului.

De exemplu, dacă doriți un radiator spațiere 40cm, pagina de produs veți găsi măsurile în mm ( de ex. 400mm).

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri