Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Radiatoare Design electric

Modelele electrice de proiectare radiatoare, radiatoare electrice prosop de perete sau mai frecvent în cazul modelelor pentru baie, acestea sunt disponibile cu termostat programabil sau cu rezistență electrică limitată termo de diferite de putere în wați în funcție de dimensiunile și măsurile.

Pe viadurini găsi oferte pe mai multe modele de radiatoare și aparate de încălzire electric de prosoape , de asemenea , un consum redus dintre brandurile cele mai prestigioase precum Scirocco, ERCOS, Runtal și Zehnder, Cordivari, Irsap, de culoare albă sau crom, toate la cele mai accesibile preturi on - line.

Operația prosop și Radiatoarele se bazează pe încălzirea lichidului amplasat în interiorul radiatorului prin utilizarea curentului electric.
Consumul radiatorului poate fi controlată prin ajustarea termostatului digital care permite ajustarea rezistenței, toate radiatoarele și prosopul electrice sunt un consum redus de energie.

prosop electrice soluții economice sunt realizate cu rezistență la-off, în mod corespunzător calibrata pe baza wati de operare pentru o utilizare simplă și sigură.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri