Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

radiator orizontal electrice și hidraulice pentru baie si living

Modelele Termoarredo orizontale sunt foarte căutate de către cei care au probleme de spațiu sau doresc un obiect cu un design special pentru a decora baie, living, bucatarie, hol. Multe dintre cele mai prestigioase si mai importanti producatori de prosop italian și european mai cald, care Irsap, Cordivari, Zehnder, Runtal au de fapt un catalog de produse de acest tip.

Pe Viadurini gasit modele de radiatoare și radiatoare hidraulice și electrice orizontale din oțel inoxidabil (lustruit, satin și decor) ca Blow Cordivari, din tuburi de tablă de oțel ca teza de Cruise Irsap, sticlă și aluminiu , ca toate modelele radiatoare din sticlă de linie PONSI de Viadurini utilizabil atât cu montare pe orizontală și pe verticală.

entuziaști design vor găsi modele cu forme tradiționale , liniare , cum ar fi cele de mai sus teza de croazieră, dreptunghiulare sau ovale ca modele de sticlă PONSI, cum ar fi modelul Lola ondulate sau forme originale și unice , cum ar fi modelul Stradivarius si multi-premiat Insigna de Cordivari.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri