Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Radiatoare Orizontale Electrice și Hidraulice pentru Baie și Sufragerie

Radiatoare electrice și hidraulice orizontale: încălzirea casei cu fabrică în Italia

Aceste modele de calorifer sunt foarte căutate de cei cu probleme de spațiu sau doresc un obiect unic de design care să-și mobilizeze baia sau camera de zi.

Pe Viadurini veți găsi modele de radiatoare orizontale atât în versiunea cu apă caldă, cât și în versiunea electrică. Materialele utilizate sunt de înaltă calitate, radiatoarele orizontale crom realizate din oțel inoxidabil și sticlă și aluminiu ca toate modelele liniei Radiatorilor Viadurini care pot fi utilizate atât pe orizontală cât și pe verticală.
Iubitorii de design vor găsi modele cu forme tradiționale liniare, dreptunghiulare sau ovale, ondulate și în forme originale și unice.

Alege modelul tău de prosoape încălzit, realizat în Italia, care se potrivește cel mai bine cu decorul casei tale. Personalul nostru rămâne la dispoziția dvs. pentru a vă răspunde la întrebări și, în caz, pentru a pregăti un eveniment personalizat. Ne puteți scrie fără ezitare la adresa noastră de e-mail sau să ne sunați la numărul de telefon de pe site.