PRODUSE REDUSE CU PÂNĂ LA 50%
client service +39 0541.623760
Cos

Căutare avansată

Viadurini design Radiatoare are o gamă largă de radiatoare din sticlă. Acestea se numesc Jonny, Brian Barry și radiatoare disponibile atât din sticlă electric sau hidraulice.

Versiunea radiatorului hidraulic este extrem de eficiente. Consumul de apă este mult mai mic în comparație cu sistemele tradiționale și perfect adaptabile la sistemele de pompe de căldură sau surse de energie regenerabile. E „este, de asemenea, caracterizat printr-o placă de sticlă călită la 600 de grade.

Și „este posibil să aibă radiatorul din sticla cu finisaj oglinda. Acesta va fi un frumos de argint pentru un convenabil versiune oglindă design.La a radiatorului electric face are cea mai avansată tehnologie, care permite produsului să înțeleagă ce este modul corect de a încălzi camera, evitarea risipei de energie și menținerea la un nivel minim temperatura suprafeței produsului. Structura sa este compusă din două foi de sticlă călită, unde este plasat rezistența electrică. E „se poate solicita, de asemenea, radiator din sticla cu finisaj oglinda. Placa de cristal extern are un finisaj argintiu pentru a crea efectul de oglindă. O atingere la versiunea electrică este asigurată de sistemul de control touch screen - cu funcția de blocare pentru copii - ultima generație în infraroșu, în combinație cu telecomanda puteți optimiza performanța.

Structura sa dublu-temperat de sticlă, garanții, în caz de rupere, performanța de siguranță la nivelul 1 B1 conform standardului european UNI 12600. Acest lucru permite, de asemenea, un nivel de izolare de electronice din clasa 2 și un nivel de protecție IP 55, perfect pentru siguranță maximă chiar și în medii umede, cum ar fi bazine de înot și saune.
„Fereastra deschisă“, care permite radiatorul pentru a experimenta o scădere bruscă a temperaturii camerei (de exemplu, atunci când face gospodărie) și, prin urmare, închis timp de 30 de minute.
În ea combină forma de, stil, design și funcționalitate. Radiatoarele design este realizat în întregime în Italia. Unicitatea sa este dependentă de design sinuos, curat și simplu potrivite pentru orice tip de mediu de la clasic la modern.

Exclusivitatea acestei linii radiatoare de design este, de asemenea, conferit de grija deosebită cu care se realizează fiecare singur produs, toate absolut Made in Italy. Versiunea de sticlă este în întregime în 600 de grade de sticlă călită, grosime de 6 mm, și are în spate o placă de aluminiu, devenind astfel un produs reciclabil 100%.
Toate produsele sunt livrate cu atacuri de standarde europene, asigurând o instalare ușoară în orice instalație existentă. Montano patru racorduri de 1/2 inch gaz filet interior.

Pentru oricine care vrea un dram de glamour și de personal ultra poate crea un radiator complet unic! Datorită tehnicii de imprimare de ecran, este posibil să se aleagă o imagine / imagine, care va fi apoi imprimată între cele două foi de sticlă transparentă, care va lăsa foarte multumit!