Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Seminee electrice de pe Pământ, design italian

Nu ai coș de fum, aveți puțin spațiu și nu vă place de fum , dar ai visat întotdeauna de o casă confortabilă , cu un șemineu frumos ...

Poate ai fi chiar posibilitatea de a muta focul dintr-o cameră. Soluția există și alegerea de a face este de a cumpăra un semineu electric de la sol! Și de ce nu, un model de design , care poate recrea o „atmosferă specială pentru orice seară cu familia sau prietenii.

Obține întotdeauna lemne de foc și curățați murdăria cenușă .. nu sunt probleme pe care le va avea cu siguranță un semineu electric.

seminee electrice de la sol sunt în cerere, deoarece acestea au linii esențiale și moderne, care sunt amestecate cu geometriile din oțel inoxidabil, cu variante manuale de arta din sticla si revenite din ceramica fina. O notă de glamour la o acasă elegant și rafinat.

Consumul electric extrem de redus ceea ce face un produs foarte interesant, toate datorită tehnologiei avansate utilizate: de exemplu, costul mediu pentru operația estetică este egală cu 4 eurocenți pe oră. De asemenea , în timp ce folosind un jet de apă pentru a crea un efect de flacără și fum de realism incredibil consumă foarte puțin: cu un litru de apă de la robinet, putem alimenta focul timp de 12 ore.

O nebulizare delicată a „apă prin intermediul unei tehnici de ultrasunete creează un efect tridimensional«flăcări și fum.» Acest lucru, combinat cu lemnul și pretind cu un pat de cenușă strălucitoare și spumante, produce un efect care depășește toate așteptările realism într-un incendiu electric.

Fi uimit de multe produse ale liniei de foc Viadurini Collection, veti gasi multe modele de seminee electrice si se termina la sol. Cumpara online toate produsele noastre!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri