Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Seminee electrice proiectate de proiectare construit și fabricat în Italia

Așezat într-un scaun balansoar cu un lemn pur murate alb, am putea citi o carte sau bucura de o seara de relaxare totală în fața flacăra romantică a semineu electric nostru!

Design -ul încastrat șemineu electric are de obicei o structură practică și finisată cu un cadru îmbogățit cu decorațiuni tradiționale sau alte modele. Perfect pentru un rustic și de epocă!

Acesta este construit în perete și nu iese sau scoate în afară foarte puțin o face nu numai un obiect frumos, dar, de asemenea, compact.

În cazul în care casa ta nu are un coș de fum, nu aveți spațiu, dar încă mai doresc un șemineu, puteți opta pentru un semineu electric practic și modern.

În special, un design semineu electric va furniza - l cu gust de viață dumneavoastră.

seminee electrice sunt construite o piesă de mobilier ușor de gestionat. De fapt , nu murdar, să nu aglomereze și să aibă impact asupra mediului minim, precum și cu un consum de energie foarte redus. Tehnologia cu ultrasunete cu care este nebulizat pentru a crea apă flacără realiste și efectul de fum , de fapt , are nevoie doar de un litru de apă de la robinet , cu care semineului va fi alimentat timp de 12 ore!

Deci , efectul de „foc și flăcări“ combinat cu lemnul fals și un pat de cenușă luminoase și spumante, produce un efect special si destul de reale!

Fi uimit de multe produse ale liniei de foc Viadurini Collection, veti gasi multe modele de seminee electrice încorporate, de podea și de perete.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri